Οι AC/DC επιστρέφουν μετά από 6 χρόνια με νέο άλμπουμ | Power UP

AC/DC

Οι AC/DC παρουσιάζουν το νέο άλμπουμ «Power Up»

Παρά τις απώλειες, τις δεκαετίες και τις καταστροφές, οι AC/DC επιστρέφουν με το νέο τους άλμπουμ έπειτα από έξι χρόνια απουσίας.
Το νέο άλμπουμ, που είναι το 17ο της ζωής του συγκροτήματος, έχει τίτλο “Power Up” και περιέχει 12 κομμάτια τα οποία έγραψαν μαζί ο Μάλκολμ και ο Άνγκους Γιανγκ την περίοδο 2000-2008 και τα διάλεξε ο Άνγκους από μία συλλογή ανέκδοτων τραγουδιών που είχαν μείνει στο συρτάρι στη μακρόχρονη ζωή του συγκροτήματος, το οποίο ιδρύθηκε το 1973 στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας με ιδρυτές τους Μάλκολμ και Άνγκους Γιανγκ.
Το “Power Up” είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Μάλκολμ που έπασχε από άνοια για πολλά χρόνια και τελικά πέθανε το 2017 σε ηλικία 64 ετών,

Ο αδερφός του σε διάφορους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης δήλωσε τα εξής : “Ως κιθαρίστας, συνθέτης και οραματιστής, ήταν τελειομανής και ένα μοναδικό πλάσμα, είναι δύσκολο να εκφράσω με λόγια τι σήμαινε για μένα στη ζωή μου, ο δεσμός μας ήταν μοναδικός και πολύ ιδιαίτερος. Αφήνει πίσω του μια τεράστια κληρονομιά που θα ζει για πάντα”.
Ο συνιδρυτής του συγκροτήματος αναγκάστηκε να αποσυρθεί το 2014, λίγο πριν κυκλοφορήσει το άλμπουμ “Rock or Bust”, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.
Αυτό το άλμπουμ είναι το πρώτο για το συγκρότημα μετά τον θάνατο του Μάλκολμ, για ένα συγκρότημα που μετρά 47 χρόνια ζωής.

Ακούστε το πρώτο τραγούδι του νέου album με τίτλο “Power Up”

Follow us on social media

Αφήστε ένα σχόλιο