Το Ούζο Πλωμαρίου υποδέχεται την άνοιξη με ένα μήνυμα γεμάτο αισιοδοξία

ΟΥΖΟ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ

Το αισιόδοξο μήνυμα του Ούζου Πλωμαρίου είναι on-air! Εδώ και μερικές μέρες έχουμε μπει στην Άνοιξη και όλοι, ειδικά φέτος, προσμένουμε ένα φωτεινό καλοκαίρι που θα μας «αποζημιώσει». Το Ούζο Πλωμαρίου μέσα από το τηλεοπτικό του σποτ, μας δημιουργεί αυτή την ατμόσφαιρα αισιοδοξίας με όχημα τον ήλιο και το σύμβολο του καλοκαιριού, δημιουργώντας θετικά συναισθήματα και προσμονή για τις καλύτερες μέρες που μας περιμένουν.

Δείτε το βίντεο στον παρακάτω σύνδεσμο :

https://www.youtube.com/watch?v=2fjjTXmW5pY

Μπορεί και το φετινό καλοκαίρι να είναι διαφορετικό, κάποια πράγματα όμως παραμένουν ίδια και διαχρονικά όπως η λαχτάρα μας για τις πρώτες βουτιές, τις πρώτες εξορμήσεις και φυσικά τα πρώτα Ραντεβού στον Ήλιο με Ούζο Πλωμαρίου. Φέτος το καλοκαίρι ευελπιστούμε να βρεθούμε και πάλι κοντά στους αγαπημένους μας και να δημιουργήσουμε νέες στιγμές που θα γίνουν αγαπημένες αναμνήσεις. Το Ούζο Πλωμαρίου είναι εδώ για να μας κρατήσει συντροφιά, να μας κάνει να νιώσουμε όμορφα, να μοιραστούμε, να ονειρευτούμε και πάλι δειλά-δειλά καλοκαιρινά ραντεβού στον ήλιο και να «ταξιδεύουμε» με ασφάλεια, απολαμβάνοντας ένα ποτηράκι από το αγαπημένο μας Ούζο Πλωμαρίου, άλλωστε όταν έχει Ήλιο…… έχει Πλωμάρι!

Στην υγειά  μας!

Λίγα λόγια για το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου:

Η ιστορία του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου ξεκινά το 1894 με την περίφημη συνταγή του ιδρυτή του. Η εταιρία, είναι 100% ελληνική και παράγει το εκλεκτό Ούζο Πλωμαρίου χρησιμοποιώντας την ίδια, μυστική συνταγή με έμφαση στους εξαιρετικούς καρπούς και βότανα και τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο απόσταξης σε μικρούς, χειροποίητους, χάλκινους άμβυκες. Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου σφραγίζεται στη γνωστή παραδοσιακή συσκευασία με το χαρακτηριστικό φελλό και προσφέρει μια πολύτιμη ισορροπία γεύσης που επιτυγχάνουν τα πιο εκλεκτά ποτά με ονομασία προέλευσης.

Σήμερα το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου έχει δυναμική παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο. Με την εξαγωγική δραστηριότητα να επεκτείνεται διαρκώς, κάνοντας αισθητή την παρουσία του σε αλυσίδες τροφίμων και ποτών, σημεία λιανικής πώλησης και εστιατόρια, σχεδόν σε κάθε γωνιά της γης.

Δείτε επίσης:

www.ouzoplomari.gr, www.facebook.com/ouzoplomari, https://www.instagram.com/ouzoplomari/

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο