130 χρόνια αναμνήσεις με άρωμα Ούζου Πλωμαρίου

Το ταξίδι που ξεκίνησε το 1894 ο Ισίδωρος Αρβανίτης είχε έναν και μοναδικό προορισμό. Την επιτυχία! Πολύ μπροστά για την εποχή του, οραματίστηκε από τη στιγμή που έκλεισε τη «μυστική» του συνταγή στο πρώτο μπουκάλι με την ετικέτα Ούζο Πλωμαρίου, όλα όσα θα ακολουθούσαν τα επόμενα χρόνια. Το απόσταγμά του έγινε το αγαπημένο ούζο στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι διακρίσεις ήρθαν η μια μετά την άλλη και οι εξελίξεις έφεραν ανάπτυξη. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής αναβαθμίστηκαν, η οικογένεια του Ούζου Πλωμαρίου μεγάλωσε, η φήμη του απογειώθηκε αλλά αυτό που δεν άλλαξε ποτέ και δεν θα αλλάξει είναι η ποιότητα της μυστικής του συνταγής και η μοναδική του αυθεντική γεύση.

Το αγαπημένο ούζο έκλεισε φέτος 130 χρόνια ιστορίας και παράδοσης στον χώρο της ποτοποιίας και μας φέρνει στο μυαλό όλες εκείνες τις αναμνήσεις που έχουμε ζήσει παρέα όλα αυτά τα χρόνια. Αναμνήσεις από την παρέα ένα μεσημέρι του Αυγούστου στο νησί, αναμνήσεις όλων των όμορφων περιπετειών και ταξιδιών που έχουμε ζήσει συντροφιά με φίλους και οικογένεια, όλα εκείνα τα ηλιοβασιλέματα που έχουμε γευτεί στο παραδοσιακό μπλε τραπεζάκι το αγαπημένο μας ούζο και όλες εκείνες τις στιγμές που τραγουδήσαμε και χορέψαμε μοιράζοντας χαρά στην παρέα.

Φίλοι, δημοσιογράφοι και η οικογένεια του Ούζου Πλωμαρίου γιόρτασαν την ξεχωριστή αυτή ημέρα στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, την Τρίτη 5 Μαρτίου, απολαμβάνοντας τι άλλο; ‘Eνα δροσερό Ούζο!!

Θυμηθήκαν όλες εκείνες τις ημέρες που με Πλωμάρι έγιναν ξεχωριστές και τσούγκρισαν τα ποτήρια τους στις καλύτερες ημέρες που έρχονται.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ιστορική αναδρομή με όλους τους σημαντικούς σταθμούς της πορείας του μοναδικού αυτού αποστάγματος προς την κορυφή.

Όπως αρμόζει σ’ ένα brand που μιλάει στην καρδιά του καταναλωτή και εξελίσσεται διαρκώς επικοινωνιακά, το συγκεκριμένο κάλεσμα είχε και ένα ιδιαίτερο challenge για τους καλεσμένους.

Ο τοίχος των Πλωμαρίσιων αναμνήσεων, δημιουργήθηκε με αφορμή τον εορτασμό των 130 χρόνων και στήθηκε στην αίθουσα του event δίνοντας την ευκαιρία στους καλεσμένουςνα είναι οι πρώτοι που θα «pin-άρουν» τη φωτογραφία τους!! Στόχος της ενέργειας, ο τοίχος να γεμίσει με τις ηλιόλουστες αναμνήσεις των καταναλωτών που όλα αυτά τα χρόνια μοιράζονται στις παρέες τους την απόλαυση του δροσερού Ούζου Πλωμαρίου. Έτσι, λανσαρίστηκε και η ενέργεια που θα ακολουθήσει και θα καλεί τον κόσμο να γεμίσει τον τοίχο και με τις δικές του αναμνήσεις.

Οι άνθρωποι πίσω από το Ούζο Πλωμαρίου, με μια μικρή αλλά ουσιαστική τοποθέτηση μοιράστηκαν με τους καλεσμένους τους, τους βασικούς πυλώνες πάνω στους οποίους προχωράει η βιώσιμη ανάπτυξη του αποστάγματος. Έχοντας πάντα προτεραιότητα την τήρηση των παραδόσεων και την ποιότητα των συστατικών του, δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν το ταξίδι της αυθεντικής απόλαυσης που ξεκίνησε πριν από 130 χρόνια στη Λέσβο.

Ακολουθεί το video με την ιστορική αναδρομή του Ούζου Πλωμαρίου

https://www.youtube.com/watch?si=Mo2IR7l5U3236CVi&v=bOfox88vjIE&feature=youtu.be

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο