Λήμνος | Συλλήψεις για απάτη, παραβίαση μέτρων Covid και βεγγαλικά

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑΣ ΜΥΡΙΝΑΣ

Ταυτοποιήθηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μύρινας, αλλοδαπός, ο οποίος διακριβώθηκε ότι εμπλέκεται σε υπόθεση απάτης, σε βάρος ημεδαπού στη Λήμνο.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας, άτομο αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, πριν από ένα χρόνο περίπου, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον προαναφερόμενο ημεδαπό, στο πλαίσιο αγοραπωλησίας ανταλλακτικών γεωργικών μηχανημάτων, μέσω αγγελίας που είχε αναρτηθεί στο διαδίκτυο, κατάφερε να του αποσπάσει εξαπατώντας τον, το χρηματικό ποσό των -600- ευρώ.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι, η τηλεφωνική σύνδεση με την οποία πραγματοποιήθηκαν οι επικοινωνίες, ανήκει στον αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της απάτης.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μύρινας.

Συνελήφθη ημεδαπός στη Λήμνο, για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών

Ο δράστης διοργάνωσε ιδιωτική συνάθροιση σε οικία, στην οποία συμμετείχαν (6) ακόμη άτομα
Επιβλήθηκαν και διοικητικά πρόστιμα

Συνελήφθη, σήμερα (01-05-2021) στη Λήμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μύρινας, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, βραδινές ώρες της 30- 04/01-05-2021 ο προαναφερόμενος δράστης, είχε προβεί στη διοργάνωση ιδιωτικής συνάθροισης σε οικία όπου διαμένει στην παραπάνω περιοχή, στην οποία συμμετείχαν έξι (6) ακόμη άτομα – ημεδαποί.

Σε βάρος του συλληφθέντα, διοργανωτή της συνάθροισης, βεβαιώθηκε πρόστιμο ύψους -3.000- ευρώ, ενώ σε τρεις (3) από τους λοιπούς συμμετέχοντες, επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους -300- ευρώ, για παραβίαση περιορισμού μετακίνησης.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Μύρινας διενεργείται προανάκριση.

Συνελήφθη ημεδαπός στη Λήμνο, για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα βεγγαλικά Κατασχέθηκαν -394- παιδικά αθύρματα

Συνελήφθη, προχθές (29-04-2021) στη Μύρινα της Λήμνου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μύρινας, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα βεγγαλικά.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου που διενεργήθηκε σε κατάστημα ιδιοκτησίας του συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -394- παιδικά αθύρματα, τα οποία διέθετε προς πώληση χωρίς να κατέχει την απαιτούμενη άδεια.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μύρινας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο