Υλικές ζημιές σε αυτοκίνητο Δημοτικού Συμβούλου | Καταδικάζει ο Δήμαρχος Μυτιλήνης

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΒΑΛΕΣΗ

Άγνωστοι προκάλεσαν υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο του Δημοτικού Συμβούλου και πρώην Αστυνομικού Διευθυντή Λέσβου, Παναγιώτη Βάλεση.

Το όχημα, που ήταν σταθμευμένο πλησίον της οικίας του, βρέθηκε με σπασμένο το πίσω τζάμι πιθανόν από κάποιο αντικείμενο καθώς δεν βρέθηκε κάτι πεταμένο εντός του αυτοκινήτου.

Το γεγονός ότι μόνο στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο υπήρχαν φθορές ενισχύει το σενάριο για (στοχευμένη επίθεση) αλλά και το γεγονός ότι δεν έλλειπε κάτι αποδυναμώνει το σενάριο της κλοπής.

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης με ανακοίνωση σε λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου καταδίκασε το συμβάν

Η ανακοίνωση :

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης και οι Δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του, ομόφωνα καταδικάζουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, ως άνανδρη και αντιδημοκρατική, τον\τους δράστες που προξένησαν τις υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο του Δημοτικού Συμβούλου Παναγιώτη Βαλεση.

Τέτοιες ενέργειες απ όπου κι αν προέρχονται στρέφονται ενάντια στα φιλειρηνικα αισθήματα των κατοίκων του νησιού μας, εξυπηρετώντας όλους αυτούς που κρυπτομενοι στο σκοτάδι προσπαθούν μάταια να πετύχουν τον σκοπό τους που δεν είναι άλλος από την επιβολή με την βία των διχαστικών απόψεων τους, χωρίς φυσικά να έχουν καμμία ελπίδα να το πετύχουν.

Follow us on social media

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο