Διευρυμένο ωράριο από σήμερα, Δευτέρα, στο ΚΕΠ Μυτιλήνης

ΚΕΠ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

Από σήμερα, Δευτέρα 06/09/2021, το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών της Δημοτικής Ενότητας Μυτιλήνης επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου 5, θα λειτουργεί και πάλι με διευρυμένο ωράριο, από τις 08:00 π.μ. έως τις 19:30 μ.μ., από Δευτέρα έως Παρασκευή και το Σάββατο από 08:00 π.μ. έως 13:30 μ.μ.

Διατηρείται η δυνατότητα εξυπηρέτησης του κοινού με ραντεβού, είτε στα τηλέφωνα 22513 50013 και 22513 50014, είτε μέσω της πλατφόρμας επισκέψεων rantevou.kep.gov.gr. Επίσης, οι πολίτες μπορούν να εξυπηρετούνται ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής ermis.gov.gr, μέσω των θυρίδων ενιαίας ψηφιακής πύλης.

Τα πιστοποιητικά και οι βεβαιώσεις θα τους αποστέλλονται είτε στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση, είτε ταχυδρομικώς.

Επίσης, καλούνται οι πολίτες, προκειμένου να διεκπεραιώσουν υποθέσεις οι οποίες μπορούν να γίνουν και κατ΄ οίκον με την χρήση των προσωπικών κωδικών taxis (πχ. θεώρηση γνησίου υπογραφής, χορήγηση ηλεκτρονικών παραβόλων, ανανέωση κάρτας ανεργίας, πιστοποιητικά στρατολογικής κατάστασης, πιστοποιητικά οικογενειακής κατάστασης και γεννήσεως, κ.τ.λ.), να το πράττουν από τον ηλεκτρονικό τους υπολογιστή, προκειμένου να αποφεύγονται φαινόμενα συνωστισμού έξω από τον χώρο του Κ.Ε.Π, καθώς ο μέγιστος αριθμός ατόμων που επιτρέπεται να εξυπηρετούνται ταυτόχρονα εντός του καταστήματος είναι δύο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο