Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ και Victoria’s Secret σε καμπάνια για τον καρκίνο του μαστού

Νέα πρωτοβουλία με στόχο την ανάδειξη των κινδύνων του καρκίνου του μαστού και τη σημασία της έγκαιρης ανίχνευσης προωθεί το brand Victoria’s Secret σε συνεργασία με τη Βρετανίδα σχεδιάστρια μόδας, Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ.
Στην καμπάνια θα συμπεριληφθεί ενημερωτική ανακοίνωση με έναν οδηγό #CheckYourself για αυτοέλεγχο που παρέχεται από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Stella Cares Foundation, που δημιουργήθηκε το 2014 για να συμβάλει στην ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού μέσω συνεχιζόμενων εκστρατειών.
Η ανακοίνωση τονίζει την ανάγκη για τακτικούς αυτοελέγχους. 
Παράλληλα το brand Victoria’s Secret θα κυκλοφορήσει σουτιέν για γυναίκες που αναρρώνουν από μαστεκτομές. Καθ ‘όλη τη διάρκεια του Οκτωβρίου, το 100% από τις πωλήσεις του θα δωρίζεται στο «The Victoria’s Secret Global Fund for Women’s Cancer».
«Ως κορυφαία μάρκα εσωρούχων στον κόσμο, η υγεία και η ευημερία των γυναικών είναι υψίστης σημασίας για την κοινότητά μας» δήλωσε η Μάρθα Πιζ, επικεφαλής μάρκετινγκ του Victoria’s Secret.
«Έχουμε μια μοναδική ευκαιρία, αλλά και μια ευθύνη να χρησιμοποιήσουμε την πλατφόρμα και την κλίμακα του παγκόσμιου αποτυπώματός μας για να ευαισθητοποιήσουμε περισσότερο για τους κινδύνους του καρκίνου του μαστού, ιδιαίτερα τις νεότερες γυναίκες και να εκπαιδεύσουμε γύρω από την αποτελεσματικότητα των αυτοελέγχων» πρόσθεσε. 
Το ίδρυμα του brand συστάθηκε πρόσφατα σε συνεργασία με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση Pelotonia, η οποία στοχεύει στη χρηματοδότηση ερευνητικών έργων που αποσκοπούν στη θεραπεία των γυναικείων καρκίνων, καθώς και στην επένδυση σε γυναίκες επιστήμονες. Το brand ανέφερε ότι θα δωρίζει πέντε εκατομμύρια δολάρια ετησίως στην έρευνα για τον καρκίνο.

Πηγή : ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο