Έρχονται παρεμβάσεις στην περιοχή της Αγιάσου σε αγροτική και δασική οδοποιία μετά την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων στη Γέρα

Ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 23-10-2021 από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου οι παρεμβάσεις στην αγροτική και δασική οδοποιία στην ευρύτερη περιοχή της Γέρας .

Συγκεκριμένα μετά από εντολή του Περιφερειάρχη Κωνσταντίνου Μουτζούρη, μηχανήματα της Περιφέρειας πραγματοποίησαν για περισσότερο από ένα μήνα  βελτιωτικές εργασίες σε αγροτικούς και δασικούς δρόμους καλύπτοντας συνολικά 200 χιλιόμετρα σε δύσβατες περιοχές (Μάρμαρο, Κατσίνια, Τσίλια, Λιγονάρι, Σαμιώτικα, Άγριο Μέλισσα, Καλά Περιβόλια, Μεσαγρό, Αλυγαρόπη, Καπασάδες, Παλαιόκηπο, Τιαλιάνη κ.α.) αποκαθιστώντας το αγροτικό οδικό δίκτυο.

Από την Δευτέρα παρόμοιες παρεμβάσεις θα γίνουν στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάσου.

Ο Περιφερειάρχης έκανε την παρακάτω δήλωση:

« Αντιλαμβανόμενοι την μεγάλη ανάγκη που έχουν οι αγρότες μας για καλή και ασφαλή  πρόσβαση στα κτήματα τους, σε συνεργασία με τους Προέδρους αλλά και την τοπική κοινωνία, κάναμε σημαντικές παρεμβάσεις σε όλο σχεδόν το αγροτικό οδικό δίκτυο της Γέρας που είναι και από τα μεγαλύτερα στο νησί. Το αποτέλεσμα είναι φανερό και η ικανοποίηση των ανθρώπων μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε. Μπορεί ως αρμοδιότητα η αγροτική οδοποιία να μην είναι στα χέρια της Περιφέρειας, ωστόσο αυτό δεν έχει σημασία  για μας αφού το αποτέλεσμα δικαιώνει τους πολίτες και μόνο».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο