Στο «Χαμόγελο του Παιδιού» το 2 μηνών βρέφος που είχε κακοποιηθεί απο μέλος της οικογένειας

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Πανελλαδικό ΣΟΚ προκάλεσε η είδηση που έγινε γνωστή από το Χαμόγελο του Παιδιού όπου με ανακοίνωση του ενημέρώθηκε από το Νοσοκομείο Μυτιλήνης ότι νοσηλευόταν κακοποιημένο ένα βρέφος μόλις 2 μηνών. Έτσι κλήθηκαν να συνδράμουν στη φροντίδα του βρέφους που είχε κακοποιηθεί από μέλος της οικογένειάς του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

Εδώ και λίγες μέρες έχουμε στην «αγκαλιά» μας έναν υπέροχο μπέμπη.

Κληθήκαμε από τις εισαγγελικές αρχές να καλύψουμε τη φροντίδα ενός μόλις 2 μηνών κακοποιημένου βρέφους Βοστάνειο Νοσκομείο Μυτιλήνης, και ασφαλώς ανταποκριθήκαμε θετικά.  

Από εκείνη τη στιγμή, δεν έχουμε φύγει λεπτό από το πλευρό του. Σήμερα μετράμε εννέα εικοσιτετράωρα και συνεχίζουμε δυναμικά.  Οι εθελοντές μας τον έχουν γεμίσει με αγάπη και ζεστές αγκαλιές.

Ο μικρούλης, μέρα με τη μέρα, δείχνει να απολαμβάνει την παρέα μας και φυσικά του προσφέρουμε όλα όσα χρειάζεται. «Ντύσαμε» με χρώματα και μουσικές μελωδίες το ψυχρό δωμάτιο του νοσοκομείου.

Το παιδιατρικό τμήμα του Νοσοκομείου μάς ευχαριστεί για τη στήριξη που προσφέρουμε στο έργο τους, καθώς όπως χαρακτηριστικά μας ανέφεραν «Είναι σαν να αντικαθιστάτε τρεις νοσηλεύτριες σε καθημερινή βάση».

Οι πολύτιμοι εθελοντές μας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προσταστίας κατά του Covid-19, έχουν ανταποκριθεί με μεγάλη προθυμία και θέρμη. Ως αποτέλεσμα αυτής της αδιάκοπης και συλλογικής προσπάθειας, το μωράκι μέσα στις πρώτες 5 μέρες πήρε 200γρ. και η όψη του είναι πιο γαλήνια.

Θα είμαστε δίπλα του, διατηρώντας αυτή τη «φωλιά» αγάπης και απόλυτης φροντίδας για εκείνο, όσες μέρες χρειαστεί να παραμείνει ακόμη στο νοσοκομείο.

Αυτή η νέα ζωή που κερδίζεται μέρα με τη μέρα είναι η αισιόδοξη «πυξίδα» για την επόμενη ημέρα στη δύσκολη καθημερινότητα των ανθρώπων του «Χαμόγελου» που απλώνεται σε όλη την Ελλάδα, 24 ώρες το 24ωρο.

Follow us on social media

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο