Στον Περιφερειαρχη Β.Α. εκπρόσωποι του Δικτύου Κοινοτήτων Λέσβου για το θέμα των ΕΛΤΑ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης συναντήθηκε στις 04.05.2022 στο γραφείο του με εκπροσώπους του Δικτύου Κοινοτήτων Λέσβου, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για την κατάσταση που επικρατεί στις περιοχές τους με το κλείσιμο και την υποβάθμιση των υποκαταστημάτων των ΕΛΤΑ.

Οι Πρόεδροι Μυτιλήνης Β. Κουζινόγλου, Λουτρών Β. Μαμώλης, Αγιάσου Δ.Ρουγκέλλη, Στύψης Ν. Δράκουλας και Λεπετύμνου Θ. Καμμένος, παρέδωσαν στον Περιφερειάρχη έγγραφο στο οποία αναφέρουν αναλυτικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κυρίως οι ηλικιωμένοι κάτοικοι των χωριών λόγω της έλλειψης και υπολειτουργίας των υποκαταστημάτων των ΕΛΤΑ και ζήτησαν να έρθει το θέμα προς συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Ο Περιφερειάρχης συνεχάρη τους Προέδρους και το Δίκτυο Κοινοτήτων για τον αγώνα που καταβάλλουν ώστε να επιλυθούν σημαντικά ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα των κατοίκων των χωριών και εξέφρασε την συμπαράσταση του στο δίκαιο όπως τόνισε αίτημα τους.

Δεσμεύτηκε παράλληλα ότι θα φέρει προς συζήτηση το θέμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο προκειμένου να παρθεί απόφαση η οποία θα ενισχύει τον αγώνα τους.

Follow us on social media

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο