Π. Τσακύρης | «Δεν ευθύνεται η Διεύθυνση Πολιτισμού για την εξέλιξη αυτή»

Όπως όλα δείχνουν η δημοτική αρχή του κ. Κύτελη με το σλόγκαν “Συνεχίζουμε με έργα” έχει μπεί τόσο καλά στο ρόλο της και με τόσο πάθος προσπαθεί να υποστηρίξει το συγκεκριμένο σλόγκαν που αψήφησε τις συμφωνίες που εδώ και τόσο καιρό και με τόσο κόπο έχει κλείσει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού με τις εταιρίες που διοργανώνουν Παραγωγές τέτοιου βεληνεκούς.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ.Τσακύρης φαίνεται ότι παλεύει μόνος του για ένα αξιοπρεπές Λεσβιακό Καλοκαίρι με την “ελίτ” του πενταγράμμου για τους πολίτες, και το είχε καταφέρει μιας και ονόματα όπως του Νίκου Οικονομόπουλου του Γιάννη Πάριου και του Γιάννη Πλούταρχου είναι από τα πιο περιζήτητα στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας.

Αυτό όμως που δεν περίμενε ο κ. Τσακύρης όπως όλα δείχνουν είναι τον πόλεμο εκ των έσω.

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης κ.Κύτελης δεν κατάφερε να βρεί μια λύση για να μήν χαθούν οι συναυλίες, αφήνοντας εκτεθιμένη την Αντιδημαρχία Πολιτισμού, “σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε ότι και οι δύο οι συμβάσεις υπογράφτηκαν από τον ίδιο τον Δήμαρχο και αυτή της παραχώρησης του Γηπέδου για τις συναυλίες και αυτή των εργασιών” .

Αυτό όμως που δεν σκέφτηκε ο κ.Κύτελης είναι οτι οι εταιρίες παραγωγής δεν είναι για μια τετραετία, είναι και θα είναι στον χώρο των εκδηλώσεων και ο Δήμος Μυτιλήνης θα είναι απο δώ και στο εξής δεύτερη επιλογή υπο τον φόβο της ακύρωσης μιας και χάθηκε το κύρος και η αξιοπιστία που είχε ο Δήμος Μυτιλήνης.

Δέν σκέφτηκε και τους τόσους πολίτες που είχαν συνδυάσει τις διακοπές τους με τις συναυλίες και πόσο αρνητικές θα είναι οι επιπτώσεις για τον τουρισμό του νησιού και γενικότερα για τον τόπο μας.

Συνεχίζουν λοιπόν με έργα……

Follow us on social media

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο