Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες στην κατάθεση της 14χρονης, θύμα βιασμού από τον αστυνομικό – προπονητή | Ξεσπά η μητέρα

Ξεσπά η μητέρα της 14χρονης που έπεσε θύμα βιασμού στην Λέσβο από τον προπονητή της στο βόλεϊ ο οποίος μάλιστα είναι και αστυνομικός.

Η υπόθεση έχει σοκάρει τους πάντες με την μητέρα της 14χρονης να τονίζει μιλώντας στο newsit.gr ότι ο 53χρονος εκβίαζε την κόρη της.

«Η κόρη μου τον τελευταίο καιρό είχε πολλά νεύρα, είχε ζαλάδες, είχε διάφορα ψυχοσωματικά. Την πήγα στους γιατρούς, δεν είχε τίποτα. Την ημέρα που έψαξα το κινητό της, δεν ξέρω τι με έκανε να το κάνω. Πιστεύω ότι με άφησε και εκείνη επίτηδες για να μπω να τα δω. Η μικρή μου φοβόταν, αν και είμαστε πολύ δεμένες. Φοβόταν πολύ γιατί την εκβίαζε. Στην αρχή μου είπε ότι δεν τον ήξερε, μετά ξέσπασε σε κλάματα και μου είπε “μαμά μου σε αγαπάω πολύ και δεν θέλω να στο κρύψω, είναι αυτός”. Τότε πήγαμε στην ασφάλεια. Εγώ αυτόν δεν τον ήξερα προσωπικά, αλλά η μικρή μου ήθελε να πάει βόλεϊ εκεί. Τον γνωρίσαμε τότε και έδειχνε ένας άνθρωπος εμπιστοσύνης, ήταν και αστυνομικός και έτσι του εμπιστευτήκαμε το παιδί μας. Δεν θέλω κανένα άλλο παιδί να περάσει αυτό που πέρασε το δικό μου παιδί.Η κόρη μου μετά τη σύλληψή του είναι ανακουφισμένη. Σήμερα το πρωί έκλαιγε από χαρά». 

«Ένα βράδυ την πήρε από την προπόνηση, πήγε στο σπίτι τα άλλα κορίτσια, και την πήγε σε ένα δάσος και έγινε η πράξη», συμπλήρωσε η μητέρα μιλώντας στο Mega.

Οι υποψίες ξεκίνησαν όταν το κορίτσι είπε ότι δεν αισθανόταν καλά και ήθελε να σταματήσει το βόλεϊ. Τότε η μητέρα έψαξε το κινητό του παιδιού της και έτσι αποκαλύφθηκε τι ακριβώς έχει συμβεί.

Ο 53χρονος είχε βρει τρόπο να παγιδεύει τα κορίτσια. Τα γύριζε στο σπίτι τους μετά την προπόνηση και επειδή ήταν αστυνομικός δεν κίνησε καμιά υποψία. Μάλιστα για να μένει μόνος με την 14χρονη όταν περνούσε από το σπίτι της δεν την άφηνε, πήγαινε πρώτα τα άλλα κορίτσια.

Οι αστυνομικοί ελπίζουν να βρουν στοιχεία από τις αποτρόπαιες δραστηριότητές του και κινητά, usb και υπολογιστές να έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά, ενώ θα γίνει άρση των τηλεφωνικών συνομιλιών τους από τον Ιανουάριο του 2022.

Ο 53χρονος εκτός από αστυνομικός ήταν πασίγνωστος προπονητής βόλεϊ στο νησί, το οποίο όπως όλα δείχνουν, χρησιμοποιούσε για να προσελκύει ανήλικα κορίτσια και να επιδίδεται στα αρρωστημένα γούστα του.

Κατηγορείται ότι από τον Ιανουάριο του 2022 συστηματικά ικανοποιούσε τα βρώμικα θέλω του πάνω στο ανήλικο κορίτσι, το οποίο τότε δεν είχε κλείσει ακόμα τα 14 έτη.

Τους τελευταίους δύο μήνες της είχε ζητήσει αρκετές φορές να βρεθούν μόνοι τους, ενώ συνεχώς προσπαθούσε να την πείσει να βιντεοσκοπήσει τις αποτρόπαιες πράξεις του.

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

Οι λεπτομέρειες για το πώς προσέγγιζε τα ανήλικα κορίτσια ο προπονητής είναι πραγματικά φρικιαστικές.

Ο ίδιος ήταν για χρόνια αθλητής και τα τελευταία χρόνια προπονητής βόλεϊ και ποδοσφαίρου σε διάφορες ακαδημίες.

Θεωρείτο ο καλύτερος στο είδος του. Έβαζε τα παιδιά στο αυτοκίνητό του και τα γύρναγε στα σπίτια τους μετά από κάθε προπόνηση. Με τη συγκατάθεση των γονέων. Του είχαν απόλυτη εμπιστοσύνη.

Μέχρι που αποκαλύφθηκε ο εφιάλτης…

Μάλιστα ο 53χρονος διατηρούσε ψεύτικο λογαριασμό στο facebook, προκειμένου να συνομιλεί με την 14χρονη. Η μητέρα της ήταν εκείνη που ανακάλυψε την ύποπτη συνομιλία τους και τότε άμεσα έκανε την καταγγελία.

«Στο κινητό της κόρης μου στην εφαρμογή Messenger είδα ότι ένας άγνωστος χρήστης της έστελνε επίμονα μηνύματα και της ζητούσε να του στείλει βίντεο και φωτογραφίες της. Η κόρη μου μου ανέφερε ότι πίσω από το προφίλ αυτό βρισκόταν ο προπονητής της, ο οποίος την είχε αγγίξει πολλές φορές σε διάφορα σημεία του σώματός της», δήλωσε στην κατάθεσή της η μητέρα της 14χρονης.

Από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. διατάχθηκε ΕΔΕ και ο αρχιφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα, με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, να εκφράζει την οργή του.

«Δεν υπάρχει θέση στην ΕΛ.ΑΣ. για επίορκους, για τους ελάχιστους που δεν τιμούν τη στολή τους. Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων των Σωμάτων Ασφαλείας συνέλαβε έναν αστυνομικό για βιασμό ανηλίκου», τόνισε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Σε διαθεσιμότητα ο 53χρονος βιαστής αστυνομικός – Διατάχθηκε ΕΔΕ

Ο κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους συνελήφθη ύστερα από καταγγελία του θύματος.

Σύμφωνα με την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, ο αστυνομικός συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες, Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022, κατόπιν εντάλματος σύλληψης, και κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους που συμπλήρωσαν τα 12 και όχι τα 15 έτη, κατάχρηση ανηλίκων σε γενετήσιες πράξεις και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματούλου
Πηγή : newsit.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο