ΣΕΓΑΣ Λέσβου | «Αντίθετοι στην απόφαση διοργάνωσης συναυλιών […] κίνδυνος να υποστεί βλάβες ο τάπητας»

Επιστολή του προς τον τον Δήμαρχο Μυτιλήνης ο ΣΕΓΑΣ Λέσβου εκφράζει τις αντίθεση του στην διοργάνωση των συναυλιών στο γήπεδο Μυτιλήνης καθώς ο νέος ελαστικός τάπητας που με τόση αγωνία περίμεναν την παράδοσή του υπάρχει πολύ μεγάλος κίνδυνος να υποστεί βλάβες καθώς δεν προβλέπεται στις προδιαγραφές του τέτοιου είδους χρήση.

Συγκεκριμένα η επιστολή :

Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε,

Κύριε  Πρόεδρε του Ν.Π. Αθλητισμού  του Δήμου Μυτιλήνης,

Με την επιστολή μας αυτή  σας δηλώνουμε ότι είμαστε αντίθετοι με την απόφαση σας για  την διοργάνωση συναυλιών, εντός του πρόσφατα ανακαινισμένου  αθλητικού χώρου με την κατασκευή  νέου ελαστικού τάπητα (ταρτάν) του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης.


Όπως γνωρίζεται όλη η αθλητική οικογένεια του Κλασικού Αθλητισμού, με αγωνία  επιτέλους περιμένει την παράδοση του έργου ,  για τις προπονήσεις  και διοργάνωση αγώνων.

Ένα έργο σημαντικό για τους αθλητές – τριες , τα σωματεία του κλασικού αθλητισμού και όχι μόνο, που επιτέλους  έπειτα από πολλά εμπόδια και δυσκολίες γίνεται πράξη, ώστε τα παιδιά μας να έχουν τις αξιοπρεπείς αθλητικές εγκαταστάσεις που δικαιωματικά τους αξίζουν, έχοντας να επιδείξουν πολύ μεγάλες διακρίσεις σε εθνικό όσο και διεθνές επίπεδο.

Ιδιαίτερα μετά την παράδοση του νέου «φρέσκου» ελαστικού τάπητα,  ο κίνδυνος να υποστεί βλάβες από χρήση που δεν προβλέπεται στις προδιαγραφές του είναι πολύ μεγάλος.

Είμαστε βέβαιοι ότι κατανοείτε πλήρως τις ανησυχίες και την αγωνία μας και θα προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες για να διαφυλάξετε το πολύ σημαντικό  έργο για τον τόπο και τα παιδιά μας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο