«Στο ίδιο έργο θεατές» | Αγριος καβγάς σε συναυλία του ΣΝΙΚ στην Κατερίνη

Σε ρινγκ μετατράπηκε γνωστό κέντρο στην Κατερίνη, όπου τραγουδούσε ο Snik το βράδυ της Τετάρτης (31/8) και σημειώθηκαν άγρια επεισόδια. Ξαφνικά, όπως φαίνεται και στα βίντεο από τη συμπλοκή που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, τα αίματα άναψαν. Για αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής λόγο, ενώ τραγουδούσε ο Snik, υπήρξε ένταση μεταξύ των θαμώνων του μαγαζιού, ενώ όταν ο γνωστός τράπερ πήδηξε από τη σκηνή, τα πράγματα ξέφυγαν.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η παρέα του τράπερ ενεπλάκη σε καυγά με μια άλλη παρέα θαμώνων που διασκέδαζε σε διπλανό τραπέζι με αποτέλεσμα να σημειωθούν μεγάλης έκτασης επεισόδια. Οι μπουνιές και οι κλωτσιές έπεσαν… βροχή, ενώ κάποιοι από τους εμπλέκομενους εκτόξευσαν και καρέκλες, ενώ ο κόσμος που ήταν στο μαγαζί ούρλιαζε από φόβο. Κάποιοι «οπλίστηκαν» και με ποτήρια, με τις εικόνες που βλέπουν το «φως» να σοκάρουν. Μάλιστα, από τα ποτήρια που έπεφταν εκατέρωθεν, ένα τουλάχιστον άτομο τραυματίστηκε με το πρόσωπό του να έχει γεμίσει αίματα.

Στο νυχτερινό κέντρο επικράτησε πανικός και οι θαμώνες έτρεχαν προς την έξοδο προκειμένου να γλιτώσουν. Τελικά, στο μαγαζί στις 04:45 τα ξημερώματα έφθασαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ τα οποία παρέλαβαν τους τραυματίες από το άγριο ξύλο που προηγήθηκε.

Υπενθυμίζεται πως έχουν περάσει μόνο δύο μήνες από τον ξυλοδαρμό που έπεσε μεταξύ του Snik και του Light στα Mad VMA 2022, ενώ τον Μάρτιο του 2022 ο τράπερ πιάστηκε στα χέρια με θαμώνα σε νυχτερινό μαγαζί στη Θεσσαλονίκη, με τα πράγματα να ξεφεύγουν για ακόμη μία φορά.

Πηγή : reader.gr

Follow us on social media

Αφήστε ένα σχόλιο