Τριήμερο Διεθνές Συνέδριο για την ελιά «Elia Lesvos Confest» στη Λέσβο

Τριήμερο Διεθνές Συνέδριο για την ελιά «Elia Lesvos Confest», διοργανώνει ο Σύλλογος «Ελαίας Νήσος Λέσβος», με την υποστήριξη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου ως διοργανωτή, στις 23 έως 25 Σεπτεμβρίου 2022 στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.

Με περισσότερους από 40 κορυφαίους ομιλητές – διεθνείς επιστήμονες και ειδικούς στην ελιά, θα ενημερωθούμε για θέματα σχετικά με την επιστήμη, την τεχνολογία, το περιβάλλον, τις καινοτόμες τάσεις καλλιέργειας, τον πολιτισμό, την υγεία, τη γαστρονομία και τον τουρισμό.

Τις ομιλίες του Συνεδρίου, με ταυτόχρονη μετάφραση, θα παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ , με φυσική παρουσία ενδιαφερόμενοι από το νησί, από όλη την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο.

Από τον Σύλλογο ΕΛΑΙΑΣ ΝΗΣΟΣ ΛΕΣΒΟΣ θα αποσταλεί ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ, σε όσους συμμετέχουν και στις ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ των εργασιών του Συνεδρίου.

Δηλώστε τώρα την συμμετοχή σας στο https://www.elialesvosconfest.com/, όπου είναι αναρτημένα το πρόγραμμα, οι ομιλητές και η φόρμα εγγραφής για την ΔΩΡΕΑΝ παρακολούθησή του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο