Στο 5ο νηπιαγωγείο Μυτιλήνης ο αστυνομικός σκύλος «Dea» παρέα με το βιβλίο «Ρήγας Κ9»

Με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Ζώων» που εορτάζεται κάθε χρόνο στις 4 Οκτωβρίου, αντιπροσωπία του Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Λέσβου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.) επισκέφθηκε το 5ο νηπιαγωγείο Μυτιλήνης όπου συνομίλησε με τους μικρούς μαθητές για την αξία των ζώων και την ανάγκη της προστασίας τους, ενώ δώρισε σε όλα τα παιδάκια ένα αντίτυπο του παιδικού βιβλίου «Ρήγας Κ9».

Το βιβλίο το οποίο έχει συγγράψει η Αστυνομικός-Συγγραφέας Ειρήνη Μακρυδάκη, μέλος του Δ.Σ. του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της IPA και πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Αθηνών, αναφέρεται σε ένα αδέσποτο σκυλάκι, το Ρήγα και στις περιπέτειες του. Το εξαιρετικό αυτό βιβλίο, με τρόπο λιτό και ευχάριστο, περνάει στα παιδιά πολλά μηνύματα για τα δικαιώματα των ζώων και για το ρόλο τους στη σύγχρονη κοινωνία.

Παράλληλα με την επίσκεψη της Ένωσης μας, το νηπιαγωγείο επισκέφθηκε, μετά από σχετικό αίτημα, ο αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης εκρηκτικών «Dea» της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης με τον αστυνομικό – συνοδό της.

Οι μικροί μαθητές είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την «Dea», να παίξουν μαζί της και να γνωρίσουν τις δεξιότητές της.

Στο κλείσιμο της μικρής αυτής επίσκεψης, τα μέλη της Ένωσή μας για να ευχαριστήσουν τα παιδιά για τη θερμή υποδοχή τους, τη χαρά και τη ζωντάνια που τους μετέδωσαν, αλλά και για την πολύ καλή συμπεριφορά τους, πρόσφεραν σε αυτά σνακ και χυμούς.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο