Μονάδες Επεξεργασίας Αποβλήτων σε Λέσβο, Χίο και Σάμο | Μονάδες Βιοαποβλήτων σε κάθε νησί

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχθηκε σήμερα 27.10.2022 στο γραφείο τον Γενικό Γραμματέα Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος Εμμανουήλ Γραφάκο .

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στη Περιφέρεια με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Ν. Λέσβου με αρμοδιότητα στον Πρωτογενή Τομέα Πανάγου Κουφέλου, του Αντιπεριφερειάρχη Μεταναστευτικής Πολιτικής και Αθλητισμού Δημήτρη Κουρσουμπά, του Εκτελεστικού Γραμματέα Απόστολου Αλατζά, του Προέδρου Παναγιώτη Κατσαβέλλη και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΔΑΠΑΛ.

Στη διάρκεια της Σύσκεψης ο κ. Γραφάκος ενημέρωσε τους παριστάμενους σχετικά με τον Περιφερειακό Σχεδιασμό του Υπουργείου του για την Περιβαλλοντική θωράκιση των νησιών με Μονάδες Επεξεργασίας Αποβλήτων στα τρία μεγαλύτερα νησιά Λέσβο , Χίο και Σάμο και την δημιουργία Μονάδων Βιοαποβλήτων σε κάθε νησί.

Ο Περιφερειακός Σχεδιασμός αυτός , αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως το 2024-2025.

Ο Περιφερειάρχης ευχαρίστησε τον Γενικό Γραμματέα για την επίσκεψή και την ενημέρωση που παρείχε και εξέφρασε το ενδιαφέρον του για το σχεδιασμό αυτό και πληρέστερη ενημέρωση το συντομότερο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο