Βρέθηκε η 34χρονη μητέρα 3ων παιδιών από το Μεγαλοχώρι

Σήμερα το πρωί εντοπίστηκε η 34χρονη μητέρα 3ων παιδιών που ζούσε στο Μεγαλοχώρι από τον σύζυγό της σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι εμφανώς ταλαιπωρημένη και αφυδατωμένη και μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης με σκοπό να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Η εξαφάνισή της είχε αναστατώσει την περιοχή και γενικότερα το νησί της Λέσβου μετά και τις πληροφορίες που είδαν το φώς της δημοσιότητας ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που η 34χρονη γυναίκα Ρουμανικής καταγωγής είχε εξαφανισθεί άλλες δύο φορές χωρίς ωστόσο να είχαν δηλωθεί επίσημα στις αρχές.

Πολλά τα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν καθ΄ώς οι αστυνομία συνεχίζει την έρευνα για τις μελανιές στο 6χρονο παιδί που είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο από τον θείο της ο οποίος όπως δήλωσε το παιδί είχε πέσει από το μπαλκόνι, ισχυρισμός ο οποίος δεν έπεισε τους γιατρούς που εξέτασαν το παιδί καθώς οι μώλωπες θα έπρεπε να ήταν διαφορετικοί σε αυτήν την περίπτωση.

Η αστυνομία εξετάζει και το ενδεχόμενο ο τραυματισμός του παιδιού να συνδέεται με την εξαφάνιση της γυναίκας λίγες μέρες μετά.

Follow us on social media

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο