Μήνυμα προσφοράς στον συνάνθρωπο από την Μυτιλήνη | Δώρισαν τα μαλλιά τους για καλό σκοπό

Πλήθος γυναικών και μικρών κοριτσιών δώρισαν τα μαλιά τους για την δημιουργία περουκών για ασθενείς με καρκίνο την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στο Πολύκεντρο Μυτιλήνης.

Μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Γυναικών με Νεοπλασία «ΡΟΖ ΔΥΝΑΜΗ» και του Σωματείου Κουρέων Κομμωτών Λέσβου και με τους μαθητές του Δημόσιου ΙΕΚ Μυτιλήνης κούρεψαν δωρεάν γυναίκες και μικρά κορίτσια που είχαν αποφασίσει να δωρίσουν τα μαλλιά τους στον Σύλλογο Γυναικών με Νεοπλασία «Ροζ Δύναμη» καταφέρνοντας να συγκεντρώσουν πάνω από 110 κοτσίδες.

Με δημοσίευση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Σύλλογος Γυναικών με Νεοπλασία «Ροζ Δύναμη» αναφέρει :

«Η χαρά μας, η συγκίνηση, η περηφάνια και τόσα άλλα όμορφα συναισθήματα που νιώσαμε ήταν απερίγραπτα όταν αντικρίσαμε τόσο πολύ κόσμο να έρχεται με χαμόγελο για να δωρίσει τα μαλλιά του για να προσφέρει χαρά στους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη!
Όλη η Λέσβος μια αγκαλιά και δίπλα στους ανθρώπους που τους χρειάζονται!
Ευχαριστούμε θερμά το Σωματείο Κουρέων-Κομμωτών Λέσβου, τους μαθητές του Δ.Ι.Ε.Κ. Μυτιλήνης, τους καθηγητές και καθηγήτριές τους, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Τσακύρη και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης που μας υποδέχτηκαν με αγάπη και θαυμασμό και μας χάρισαν μια υπέροχη έναρξη της εβδομάδας!
Να είστε όλοι καλά.
»

Follow us on social media

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο