Στο 3ο Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα «Διοίκηση, Οργάνωση και Ανάπτυξη Λιμένων» ο Περιφερειάρχης Β.Α.

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης συμμετείχε σήμερα 01.04.2023 ως μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής στο 3ο Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα: «Διοίκηση, Οργάνωση και Ανάπτυξη Λιμένων», το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Ελευσίνα.

Στην τοποθέτηση του ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου αναφέρθηκε στην έλλειψη διοίκησης και συντονισμού των λιμένων. Πρότεινε μεταξύ άλλων την συνένωση των λιμένων σε ευρύτερο επίπεδο, π.χ.Περιφέρειας η σε ομορων Δήμων. “Κάνω παράκληση σε όλους τους φορείς κ σε όλα τα επίπεδα να υπάρξει συνενενωση στη Διοίκηση των Λιμένων. Θέλω να τονίσω πως είναι απαράδεκτο να μην υπάρχουν κτιριακες εγκαταστάσεις για την εξυπηρέτηση των επιβατών. Σε μερικά λιμάνια που κάθε χρόνο δέχονται τους καλοκαιρινούς μήνες χιλιάδες τουρίστες οι συνθήκες είναι τραγικές και επικίνδυνες και από θαύμα δεν έχει σημειωθεί κάποιο ατύχημα”.

Ο Περιφερειάρχης πέραν της συμμετοχής του στην Επιτροπή του Συνεδρίου, ήταν ομιλητής στην Ενότητα με θέμα: Διακυβέρνηση Λιμένων Ελλάδος» και συντονιστής στην συζήτηση με θέμα «Πολιτικές Λιμένων».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο