Λέσβος | Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τον θάνατο του 33χρονου στη Μυτιλήνη

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που έρχονται στο φώς της δημοσιότητας για τον θάνατο του 33χρονου που βρέθηκε βαριά τραυματισμένος τα ξημερώματα της Κυριακής (30/04/2023) στην περιοχή του Συνοικισμού στη Μυτιλήνη.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 33χρονος είχε τις αισθήσεις του όταν εντοπίστηκε από διανομέα ενώ περαστικός που περνούσε τυχαία εκείνη την ώρα από το σημείο αναφέρει σε τοπικό μέσω ενημέρωσης (stonisi.gr) ότι σε σύντομο διάλογο που είχε με τον 33χρονο του ανέφερε ότι έπεσε χωρίς να διευκρινίζει από που, ένω στην ερώτησή του εάν τον χτύπησαν απάντησε όχι.

Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν στο LesvosVoice ότι ο 33χρονος προφανώς έπεσε άπο το μπαλκόνι της πολυκατοικίας βρισκόμενος σε κατάσταση μέθης, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνονται αυτές οι πληροφορίες από την Αστυνομία άλλα ούτε και να διαψεύδονται.

Πηγές επίσης αναφέρουν ότι μέχρι και την στιγμή που μπήκε στο ασθενοφόρο ήταν ακόμα ζωντανός καθώς μιλούσε στο πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ αλλά τα τραύματά του ήταν τόσο βαριά που δεν τα κατάφερε.

Οι ίδιες πηγές χαρακτηρίζουν ώς τυχαίες τις αναρτήσεις που είχε κάνει ο 33χρονος που αναφερόταν στη ζωή και στο θάνατο, πιστεύοντας ότι το τραγικό συμβάν ήταν ατύχημα.

Αφήστε ένα σχόλιο