Επίσκεψη του υποψήφιου βουλευτή Γιώργου Πετρέλλη σε χωριά της Λέσβου

Επισκέψεις πραγματοποίησε χτες ο υποψήφιος βουλευτής Γιώργος Πετρέλλης στα χωριά :

Λαφιώνα: : όπου συνάντησε πολλούς γνωστούς και φίλους στο καφενείο του χωριού. Ανάμεσά τους ο επικεφαλής της Τ.Α ( κοινοτάρχης), εκπρόσωποι συλλόγων κλπ. Όπως παντού η εγκατάλειψη της υπαίθρου – δημογραφικό, η έλλειψη ευκαιριών για να παραμείνουν οι νεότεροι κ.α. ήταν αντικείμενο της συζήτησης με έμφαση στο ζήτημα της συντήρησης εξωραϊσμού της εκκλησίας, που εκκρεμεί πολύ καιρό τώρα.

Στύψη : είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί απ’ τους διοικούντες, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Στύψης , τον ισχυρότερο ίσως και πραγματικά πρωτοπόρο του νησιού μας. Ο Γ. Πετρέλλης ενημερώθηκε για τις πρωτοβουλίες που πήραν πολλά χρόνια πριν, όχι μόνο στον εκσυγχρονισμό ελαιοτριβείου αλλά και στην τυποποίηση ελαιόλαδου. Εξέφρασε συγχαρητήρια στους ανθρώπους του Συνεταιρισμού που τώρα εργάζονται και μάλιστα ετοιμάζουν και την ενεργειακή αυτονομία με υπαγωγή σε αναπτυξιακά προγράμματα τοποθέτησης – αξιοποίηση φωτοβολταϊκών τόξων κλπ. .

Υψηλωμέτωπο : Αργότερα στάθηκε και στο χωριό αυτό και συνομίλησε με τους λιγοστούς κατοίκους που αντάμωσε στο καφενείο με κύρια αναφορά στα προβλήματα των αιγο -προβατοτρόφων.

Σήμερα ο Γιώργος Πετρέλλης στις 19.30 μαζί με τους συνυποψηφίους του στο ψηφοδέλτιο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ θα μιλήσει στον Παππάδο Γέρας, ενώ νωρίτερα στο Attica TV στις 18:00 θα δώσει συνέντευξη για τις εκλογές και την πολιτική κατάσταση όπως διαμορφώνεται τις τελευταίες ημέρες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο