Το Προεδρείο του Συλλόγου Μεσιτών Λέσβου μετά τις εκλογές του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου

Για πρώτη φορά στην ιστορία του τόπου μας, ιδρύθηκε ο Σύλλογος Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Λέσβου.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του προέδρου του Συλλόγου Σπύρου Διαμαντίδη, ΄΄ Όραμα μας είναι να υπάρχει μία συλλογική φωνή διεκδίκησης και επίλυσης ζητημάτων που αφορούν τον κλάδο μας. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να περιορίσουμε το φαινόμενο των ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΣΙΤΩΝ, εκείνων που αντιποιούνται το επάγγελμά μας, λειτουργώντας δίχως κώδικα δεοντολογίας, στρεβλώνοντας την αγορά, μπερδεύοντας το κοινό και γενικά προκαλώντας προβλήματα στην κτηματαγορά και στο Real Estate του τόπου μας΄΄.

Η ίδρυση του Συλλόγου Μεσιτών Λέσβου αποδεικνύει όχι μόνο τις πολύ καλές σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ των συναδέλφων αλλά και την ανάγκη να υπάρξει ένα συλλογικό όργανο.

Ένα συλλογικό όργανο που θα συμβάλει στη βελτίωση του επαγγέλματος μας και θα μας βοηθήσει να επικοινωνήσουμε με τον κόσμο ώστε να καταπολεμήσουμε διάφορα κακώς κείμενα που υπάρχουν στον κλάδο μας, τόνισε ο γενικός γραμματέας του Συλλόγου Μάρκος Κουνέλλης

ενώ ΄΄αυτό που καταφέραμε ήταν κάτι πάρα πολύ ωραίο και κάτι που θέλαμε όλοι εδώ και αρκετά χρόνια΄΄ πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος Γιώργος Μουτζούρης.

΄΄Ο Σύλλογος είναι μια επαγγελματική οικογένεια, κάτω από μια ομπρέλα και όλοι μαζί ενωμένοι σαν μια γροθιά, εμφανιζόμαστε στο τόπο που ανήκουμε πιο συμπαγείς… ΄΄ ήταν η τοποθέτηση του προέδρου του Συλλόγου Μεσιτών Αθηνών κ. Λευτέρη Ποταμιάνου, που μας τίμησε με τη παρουσία του κατά την διαδικασία των εκλογών και τον ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτό.

Με την ευκαιρία ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους για αγοραπωλησίες ακινήτων (ιδιοκτήτες και υποψήφιους αγοραστές), ότι σύμφωνα με τον Νόμο 4072/12 δεν υποχρεούνται να καταβάλλουν μεσιτική αμοιβή σε όσους δεν έχουν την απαιτούμενη από το νόμο άδεια.

Για υπεύθυνη διαμεσολάβηση και ασφαλέστερη διαπραγμάτευση, μπορείτε να απευθύνεστε στους νόμιμους κτηματομεσίτες – μέλη του Συλλόγου μας:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο