Χαρ. Αθανασίου | «Θεωρώ τα εγκαίνια του δρόμου Καλλονής – Σιγρίου θα γίνουν το πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου»

Ο Βουλευτής της ΝΔ κ Χαράλαμπος Αθανασίου επισκέφτηκε την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου τον οδικό άξονα «Καλλονής – Σιγρίου», για να διαπιστώσει προσωπικά ο ίδιος την πορεία των εργασιών.

Τον κ Αθανασίου συνόδευσε ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας ΑΚΤΩΡ κ Αθανάσιος Πολύδωρος, με τον οποίο διέτρεξαν όλο το έργο από τον κόμβο της Αρίσβης μέχρι το λιμάνι του Σιγρίου.

Κατά τη διαδρομή είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το εργατοτεχνικό προσωπικό και εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πρόοδο των εργασιών και την αρτιότητα του έργου.

Συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής:

«Είναι η πολλοστή φορά που επισκέπτομαι το έργο και αυτή την φορά μπορώ να βεβαιώσω ότι είμαστε εντός του χρονοδιαγράμματος που το Υπουργείο Υποδομών έχει ορίσει. Χρόνος παράδοσης έχει ορισθεί το τέλος Σεπτεμβρίου αυτού του έτους, αλλά θεωρώ ότι τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου.

Έτσι μια λεωφόρος 47χλμ με πλάτος 7,5μ (3,75 για κάθε λωρίδα) εγγυάται μια γρήγορη και ασφαλή διαδρομή προς και από το Σίγρι.

Στο έργο έχουν κατασκευασθεί οχτώ (8) οδικοί κόμβοι (Αρίσβης, Δαφίων, Φίλιας, Σκαλοχωρίου, Βατούσας, Άντισσας, Ερεσού και Σιγρίου),»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο