Με καταστηματάρχες της Μυτιλήνης συνομίλησε ο Αλκιβιάδης Στεφανής | Επίσκεψη και σε περιοχές του Πλωμαρίου

Στους εμπόρους της πόλης της Μυτιλήνης βρέθηκε, χθες, Σάββατο, (23/09/2023), ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ» συνοδευόμενους από υποψηφίους του.

Συγκεκριμένα, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Αλκιβιάδης Στεφάνης, ξεκίνησε την περιοδεία του από τα καταστήματα που εδρεύουν στην Αεροπόρου Γιανναρέλλη, έχοντας την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους καταστηματάρχες δηλώνοντας :

«Θέλησα να ξεκινήσω τις δράσεις μου από εδώ, γιατί αποτελείτε ένα δίκτυο, ένα κόμματι της εμπορικής κοινότητας της πόλης, κάπως ξεχασμένο λόγω θέσης αλλά πολύ δυνατό. Υπάρχει το ίδιο ενδιαφέρον σε εσάς, όπως υπάρχει και για όσα μαγαζιά βρίσκονται στο κέντρο της πόλης».

Μετέβη στην οδό Βουρνάζου, επισκεπτόμενος τις επιχειρήσεις, και συνέχισε στην Ερμού. Εκεί, συζήτησε με πολίτες και με τους ανθρώπους που ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο.

«Το να υπάρχει κόσμος στην αγορά είναι κάτι το πολύ σημαντικό. Στηρίζουμε την τοπική αγορά και τα καταστήματα. Η εξωστρέφεια, η σωστή προβολή και η σύνδεση διάφορων παραγωγικών δυνάμεων σε συνδυασμό με τους αληθινούς ανθρώπους μας και τα υπέροχα τοπία μας, φέρουν την ανάπτυξη που θέλουμε».

Το απόγευμα βρέθηκε στα χωριά Τρύγονας, Πλαγιά και στο Πλωμάρι, συναντώντας κατοίκους και φορείς, σε ένα ιδιαίτερα ζεστό κλίμα, με τις τοπικές κοινωνίες να τον «αγκαλιάζουν» και να συζητούν μαζί του για τις ανησυχίες τους για το μέλλον του τόπου, καθώς και για τις παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν τις συνθήκες διαβίωσής τους.

Ο κ. Στεφανής είπε: «Θα μπορούσα να σας έταζα πολλά λόγω της προεκλογικής περιόδου, αλλά δεν το κάνω! Δεν υπήρξα ποτέ λαϊκιστής! Είμαι εδώ για να αφουγκράζομαι τις ανάγκες σας και μαζί να είμαστε σε μια εντελώς διαφορετική κατάσταση το 2029».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο