Τake a Kid Mountain Biking Day (TKMBD) | Το Σάββατο (07/10) στα Τσαμάκια

Το “IMBA Take a Kid Mountain Biking Day (TKMBD)” είναι μια ετήσια εκδήλωση που σκοπό έχει να φέρει σε μια πρώτη επαφή την επόμενη γενιά με την ορεινή ποδηλασία. Το TKMBD επίσημα γιορτάζεται το πρώτο Σάββατο του Οκτωβρίου. Φέτος η εκδήλωση, θα γίνει στις 7 Οκτωβρίου 2023. Πάνω από 100.000 νέοι υπολογίζεται ότι απολαμβάνουν τη χαρά του να κάνεις πετάλι σε δυο τροχούς στο TKMBD ανά τον κόσμο κάθε χρόνο, αυτή την ημέρα.

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου συμμετέχει στο πρόγραμμα της IMBA “Take a Kid Mountain Biking Day” που πραγματοποιείται στην Ελλάδα υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης ορεινής Ποδηλασίας. Το πρόγραμμα αφορά γνωριμία των παιδιών με το άθλημα της ορεινής ποδηλασίας υπό την καθοδήγηση έμπειρων αθλητών, εκπαιδευτών και μελών του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου. Η δράση καταχωρείται στον πίνακα των ανα τον κόσμο δράσεων της IMBA της διεθνούς ομοσπονδίας ορεινής ποδηλασίας!

Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023 στις 16:00 θα συγκεντρωθούν όλα τα παιδιά στο άλσος Τσαμάκια, όπου θα πραγματοποιηθούν θεωρητικά μαθήματα ασφάλειας και τεχνικής, ενώ στην συνέχεια με την συνοδεία των εκπαιδευτών θα γίνουν μικρές βόλτες στη γύρω περιοχή. H διαδρομή έχει χαραχθεί έτσι ώστε να περιλαμβάνει όσα περισσότερα τεχνικά σημεία γίνεται.
Η συμμετοχή των παιδιών θα γίνει δεκτή μόνο με συνοδεία κι επίβλεψη του κηδεμόνα τους καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης και πρέπει υποχρεωτικά να φέρουν μαζί τους κράνος και γάντια και αν επιθυμούν επιαγκωνίδες κι επιγονατίδες. Κάθε ηλικία είναι δεκτή αρκεί να έχουν βγάλει τις βοηθητικές.

Πάρτε την οικογένειά σας και ελάτε ν’ απολαύστε τη χαρά της συμμετοχής στο Take a Kid Mountain Biking Day (TKMBD) στις 7 Οκτωβρίου 2023 στις 4:00 το απόγευμα στο άλσος Τσαμάκια στη Μυτιλήνη.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα μοιραστούν παιδικά νούμερα παπούτσια επώνυμης εταιρείας ποιοτικά ποδηλατικά σε μικρά νούμερα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο