Διακρίσεις Λέσβιων Αθλητών Ορεινής Ποδηλασίας στα Μετέωρα

Περισσότερες από 500 συμμετοχές στον 6ο Ποδηλατικό Αγώνα «Meteora MTB Race – Βασίλης Ευσταθίου»
Από την πλατεία του Καστρακίου δόθηκε σήμερα το πρωί η εκκίνηση του μεγάλου αγώνα MTB «METEORA MTB RACE 2024 που γίνεται με την συνδιοργάνωση του ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Μετεώρων και της «Cycling Hellas».
Σκοπός της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη του αισθητικού κάλλους της περιοχής των Μετεώρων, η ενίσχυση της ποδηλατικής κουλτούρας, η ανάδειξη του ποδηλάτου, η προβολή του τόπου και η προώθηση του αθλήματος της ορεινής ποδηλασίας ΜΤΒ.
Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την άψογη διεξαγωγή του αγώνα, κάτι το οποίο φάνηκε και από τα σχόλια όλων όσων συμμετείχαν, οι οποίοι έμειναν έκθαμβοι, τόσο από την διοργάνωση, όσο και από την ομορφιά των διαδρομών, οι οποίες περνούσαν μέσα από τα μαγικά Μετέωρα.

Οι Λέσβιοι αθλητές πέτυχαν κορυφαίες θέσεις:
Ο Κώστας Λαϊνάς 1ος στην κατηγορία 60+ και 67ος γενικής από τους 235 συμμετέχοντες.
Ο Μπάμπης Μπουντάκης 9ος στην κατηγορία του και 31ος γενικής.
Νίκος Πέππας 9ος στην κατηγορία του και 34ος γενικής.
Ο Αντώνης Σακελλαρίου 11ος στην κατηγορία του και 41ος γενικής.

Οι εντυπώσεις των αθλητών μας από την τεράστια αγωνιστική διοργάνωση: Αγώνας καλύτερος ακόμα και από το πανελλήνιο! Τόσες συμμετοχές και δεν βρήκαμε ούτε ένα ψεγάδι! Η διαδρομή φανταστική ότι καλύτερο έχω τρέξει! Ή γιορτή τού ποδηλάτου στά μετέωρα!

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους Λέσβιους αθλητές που κράτησαν ψηλά τη σημαία του νησιού μας, με σημαντικές διακρίσεις ανάμεσα σε τεράστιο αριθμό συμμετεχόντων, με κορυφαίους αναβάτες απ’ όλη την Ελλάδα, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά το υψηλό επίπεδο αθλητών ορεινής ποδηλασίας του τόπου μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές του νησιού μας, καλή ξεκούραση και καλή επιστροφή.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο