ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έγινε το πρώτο βήμα για την περισυλλογή των ανεπιτήρητων ιπποειδων στη Λέσβο

Η ΚΙΒΩΤΌΣ Μυτιλήνης με ιδιαίτερη ικανοποίηση ενημερώθηκε ότι δημιουργήθηκε επιτέλους η προβλεπόμενη από το νόμο Επιτροπή Παρακολούθησης και Διαχειρισης ανεπιτηρητων ιπποειδων στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Δυστυχώς, εξαιτίας της πρόσφατης κατάπτυστης αλλαγής του νόμου απο τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, η συγκεκριμένη επιτροπή οφείλει να περισυλλέγει μόνο τα τσιπαρισμένα ιπποειδή-και ΟΧΙ όσα πέταξαν (προφανώς ατσιπάριστα) οι ανεύθυνοι ιδιοκτήτες τους στο δρόμο.

Επομένως σήμερα γιορτάζουμε μία νίκη αλλά όχι την τελική επιτυχία! Ο αγώνας μας για την προστασία των ιπποειδών τη Λέσβο συνεχίζεται!

Κιβωτός Μυτιλήνης

Ακολούθως ο Ιππικός Πολιτιστικός Σύλλογος Παμφίλων εξέδωσε την παρακάνω ανακοίνωση που και αυτός τάσσεται δημόσια και ξεκάθαρα υπέρ της υπεύθυνης ιδιοκτησίας ιπποειδών!

Ο Ιππικός Πολιτιστικός Σύλλογος Παμφίλων χαιρετίζει τη σημαντική συνάντηση του Προέδρου της Κιβωτού με τον Πρόεδρο και τα μέλη της Λέσχης Φιλίππων Κένταυρος. Ενημερώνει δε, ότι όλα τα μέλη του συλλόγου μας, που έχουν στην ιδιοκτησία τους ιπποειδή έχουν προβεί στην ηλεκτρονική σήμανσή τους από τους πρώτους μήνες εφαρμογής του μέτρου. Ευχόμαστε τη άμεση σήμανση όλων των ιπποειδών ώστε να προστατευτούν τα αγαπημένα μας ζώα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο