Το Σάββατο (18/11) εκλογοαπολογιστική συνέλευση και εκλογές στην «Ε.Κ.Σ.ΔΗ.»

Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023 στις 10 π.μ. πραγματοποιείται η Γενική εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Συνδέσμου Πολιτικών Συνταξιούχων ν. Λέσβου όπως επίσης και οι εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ και αντιπροσώπων στην Πανελλήνια Ομοσπονδία μας Π.Ο.Π.Σ.

Οι εκλογές θα γίνουν από ώρα 10:00 π.μ. έως 14:00μ.μ στο Πάρκο Αγίας Ειρήνης (καφετέρια Σουσαμλή).

Η Ενωτική Κίνηση Συνταξιούχων Δημοσίου ( Ε.Κ.Σ.ΔΗ ) καλεί τους συναδέλφους να πάρουν μαζικά μέρος στη Γενική συνέλευση, να συμβάλουν ουσιαστικά στη συζήτηση για την διεκδίκηση των αιτημάτων μας ώστε οι αποφάσεις και το πρόγραμμα δράσης για το επόμενο διάστημα να είναι αποτέλεσμα συλλογικών διαδικασιών. Μόνο έτσι μπορούμε να αποκρούσουμε την γενικευμένη βάρβαρη αντιλαϊκή αντισυνταξιουχική επίθεση στις σημερινές συνθήκες.

Όπως και η συνεργασία με όλες τις συνταξιουχικές ενώσεις στο νησί μας θεωρούμε ότι είναι απαραίτητη γιατί τα προβλήματα όλων των συνταξιούχων είναι κοινά.

Συνάδελφοι, η ενίσχυση της Ε.Κ.Σ.ΔΗ εγγυάται Σωματείο ζωντανό, αγωνιστικό διεκδικητικό που κάθε συνταξιούχος δεν θα νιώθει μόνος, αδύναμος και ευάλωτος, θα ζει με τις αρχές τις αξιοπρέπειας, υπερηφάνειας, αλληλεγγύης, θα ξεπερνά τη μοιρολατρία και τον εκφοβισμό από την προπαγάνδα του «τίποτα δεν γίνεται».

Έχει αποδειχθεί στην πράξη ότι με τους αγώνες μπορούμε και έχουμε κατακτήσεις.

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι,

Πάρτε μέρος στη Γενική Συνέλευση

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ με την ψήφο σας το ψηφοδέλτιο της Ε.Κ.Σ.ΔΗ

Υποψήφιοι με την Ενωτική Κίνηση Συνταξιούχων Δημοσίου ( Ε.Κ.Σ.ΔΗ )

1. Ανερούση Χριστίνα

2. Αντώνα – Σταθέλλη Σταυρίτσα

3. Αυγουστίδης Παναγιώτης

4. Καλαρουτάκου Κατερίνα

5. Καράβολας Ηλίας

6. Καρατζιτζής Δημήτριος

7. Μπούσγα Μαρία

8. Παπανικολάου Αντώνης

9. Χατζηπαναγιώτης Χρύσανθος

Αφήστε ένα σχόλιο