«ΟΧΙ» στο κλείσιμο των ΕΛΤΑ Μανταμάδου | (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα κεντρικά γραφεία των ΕΛΤΑ στη Μυτιλήνη μετέφεραν οι κάτοικοι του Μανταμάδου τις κινητοποιήσεις τους αντιδρώντας στην υποβάθμιση και το κλείσιμο του καταστήματος των ΕΛΤΑ στο χωριό τους.

Με μαζική συμμετοχή φορέων, της αυτοδιοίκησης και κατοίκων, πραγματοποίησαν πορεία μέσα από την αγορά της Μυτιλήνης και έφτασαν έξω από τα ΕΛΤΑ όπου και διαμαρτυρήθηκαν για την υποβάθμιση του καταστήματος του χωριού τους.

Οι φορείς συναντήθηκαν με τη διευθύντρια του καταστήματος, η οποία και τους διαβεβαίωσε ότι η διοίκηση των ΕΛ.ΤΑ δεν πρόκειται να κλείσει το κατάστημα του Μανταμάδου.

Στη συγκέντρωση, εκτός του προέδρου του Μανταμάδου Χαράλαμπου Τζελαϊδή, συμμετείχαν ακόμη ο ιερέας της Μονής Παμμεγίστων Ταξιαρχών Χρήστος Τσιτμηδέλλης, ο οποίος ανέφερε ότι ο καλύτερος πελάτης των ΕΛΤΑ είναι η Μονή του Ταξιάρχη καθώς καθημερινά παραλαμβάνει ένα μεγάλο αριθμό αλληλογραφίας και δεμάτων, ενώ συμμετείχε και ο Μιχάλης Δήσσος περιφερειακός σύμβουλος.  Συμμετείχαν ακόμη, ο πρόεδρος της Πελόπης Μαρία Κιαχαγιά, ο πρόεδρος της Συκαμιάς Γιώργος Σαρόγλου, ο πρόεδρος της Κάπης Στρατής Χαλβατζής, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Δυτικής Λέσβου Γιάννης Συκάς, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Γιάννης Ζαφείρης και πολλοί άλλοι φορείς της περιοχής και ο δημοτικός σύμβουλος Θέμης Κλιομηδιώτης.

Πηγή : ertnews.gr / Αναστασία Σπυριδάκη

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο