Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ημερίδα με θέμα την «Ενδοοικογενειακή Βία» | (ΒΙΝΤΕΟ)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ημερίδα, που διοργανώθηκε από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου και τον Δήμο Μυτιλήνης, με θέμα «Ενδοοικογενειακή Βία»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα (01-03-2024) στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Λέσβου, ημερίδα με θέμα «Ενδοοικογενειακή Βία», που διοργανώθηκε και υλοποιήθηκε με μέριμνα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου και του Δήμου Μυτιλήνης.

Τις εργασίες της ημερίδας χαιρέτησαν κατά την έναρξή της, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Βορείου Αιγαίου Υποστράτηγος κ. Σεβδυνίδης Μιχαήλ και ο Δήμαρχος Μυτιλήνης κ. Χριστόφας Παναγιώτης.

Τίμησαν με την παρουσία τους την ημερίδα και απεύθυναν χαιρετισμούς, ο Βουλευτής Ν. Λέσβου κ. Αθανασίου Χαράλαμπος, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Μυτιλήνης, Ερεσού και Πλωμαρίου κκ. Ιάκωβος, ο Αντιπεριφερειάρχης Λέσβου κ. Αρώνης Κωνσταντίνος και ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης κ. Καμπούρης Γεώργιος.

Εισηγητές της ημερίδας ήταν οι κάτωθι:

 Υπαστυνόμος Α΄ Τρικαλοπούλου Ευαγγελία, Προϊστάμενη του Γραφείου Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου,

 Χατζησιαφαρίκας Νικόλαος, Εισαγγελέας Πρωτοδικών Μυτιλήνης,

 Αστυνόμος Α΄ (Υ.Γ.) Μπούζουκα Ελένη, Ψυχολόγος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου,
 Απορέλλη Αλίκη, Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Προϊστάμενη του Γραφείου Πολιτικού Προσωπικού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου,
 Γιαννάκα Εριφύλλη, Νομικός του Συμβουλευτικού Κέντρου Μυτιλήνης του Κ.Ε.Θ.Ι.,
 Τσίχλα Βασιλική, Σύμβουλος – Ψυχολόγος του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Δήμου Μυτιλήνης και
 Καραγεωργίου Ελένη, Αφηγηματική Ψυχοθεραπεύτρια, Κλινική και Κοινωνική Ψυχολόγος του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας της Π.Ε Λέσβου «ΠΝΟΗ».

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου επιδεικνύοντας ιδιαίτερη ευαισθησία σε κοινωνικά ζητήματα, θα προβεί σε ανάλογες μελλοντικές δράσεις, συνεργαζόμενη με συναρμόδιους φορείς, στοχεύοντας στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών.

Δείτε το βίντεο :

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο