Η 1η Online υπηρεσία για το σύγχρονο φαρμακείο από τον Πρόδρομο Πατερέλλη | (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Πρόδρομος Πατερέλλης, αναβαθμίζοντας την επιχείρηση που ανέλαβε από τον πατέρα του, δημιούργησε ένα σύστημα διαχείρισης και ελέγχου των υπολοίπων του φαρμακείου, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στους φαρμακοποιούς να μειώσουν τον χρόνο εξυπηρέτησης, χωρίς να υπάρχουν λάθη και διαφωνίες στα υπόλοιπα του φαρμακείου.

Όπως δήλωσε ο κ. Πατερέλλης μπορεί η πρώτη επίσημη εμφάνιση του Pharmacy Manager να έγινε πρίν από λίγες μέρες στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών που φιλοξενούσε την 15η Health Expo Athens, άλλα η δημιουργία του είχε γίνει καιρό πρίν δίνοντάς το στους συνεργάτες του, βοηθόντας τον έτσι στην εξέλιξη και στην τελειοποίησης αυτού του συστήματος.

Ο κ. Πατερέλλης αναφέρει χαρακτηριστικά ότι το πλεονέκτημα του είναι ότι είναι φτιαγμένο από φαρμακοποιό για φαρμακοποιό που στην ουσία είναι αυτός που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τα καθημερινά προβλήματα του φαρμακείου όπως και ο ίδιος αντιμετώπισε όταν ανέλαβε την οικογενειακή επιχείρηση, έτσι γεννήθηκε και η ιδέα του Pharmacy Manager το οποίο ήδη εμπιστεύονται 100 φαρμακεία.

Δείτε την συνέντευξη στην 15η Health Expo Athens

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο