Δικαιώθηκαν 2 παίχτες στις προσφυγές τους κατά του Αιολικου | Θα χάσει βαθμούς αν δεν πληρώσει εντός προθεσμίας

Προσφυγές ποδοσφαιριστών που αποχώρησαν το 2008 καλείται να πληρώσει ο Αιολικός. Το Διαιτητικό Δικαστήριο έκρινε κατά πλειοψηφία ότι υφίσταται αθλητική διαδοχή και επιδίκασε στους Βαγγέλη Πίτκα, Δημήτρη Ζουλιώτη το 50% των 16.000 και 7.715 ευρώ αντίστοιχα χωρίς να υπολογίζονται οι τόκοι.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

Δέχεται -κατά πλειοψηφία- την αίτηση του πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή Ευάγγελου Πίτκα κατά της ΠΑΕ ΑΕΠΣ Αιολικός.

Επιβάλλει και ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕΠΣ Αιολικός, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος του ημίσεως (50%) ποσού των 16.000 ευρώ, πλέον των νομίμων τόκων και δικαστικής δαπάνης, την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Δέχεται -κατά πλειοψηφία- την αίτηση του πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή Δημητρίου Ζουλιώτη κατά της ΠΑΕ ΑΕΠΣ Αιολικός.

Επιβάλλει και ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕΠΣ Αιολικός, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος του ημίσεως (50%) ποσού των 7.715 ευρώ, πλέον των νομίμων τόκων, την ποινή της αφαίρεσης των 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

Πηγή : footballleaguenews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο