Ενημέρωση για την εξέλιξη των εργασιών αποκατάστασης πλακόστρωτου στην οδό Ερμού στη Μυτιλήνη

Ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες η αποκατάσταση πλακόστρωτου στην οδό Ερμού, καθώς από την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024 οι εργασίες θα μεταφερθούν στο 4ο και τελευταίο τμήμα από την οδό Πιττακού έως τα Κεντρικά Λύκεια.

Θυμίζουμε, πως στα τμήματα αυτά θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποξήλωσης του πλακόστρωτου και επανατοποθέτηση, στα σημεία που παρουσιάζουν φθορές με τις υφιστάμενες πλάκες ή με νέες όμοιες με τις υφιστάμενες όπου απαιτηθεί. Κατά τις εργασίες τα τμήματα θα είναι κλειστά για όλα τα τροχοφόρα εκτός των οχημάτων έκτακτης ανάγκης (ΕΚΑΒ, Πυροσβεστικής, Αστυνομίας κλπ), καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου. Η κυκλοφορία των τροχοφόρων θα γίνεται από παρόδιες οδούς στα τμήματα που επιτρέπεται η κίνηση οχημάτων.

Οι πεζοί θα μπορούν να κυκλοφορούν κατά την εκτέλεση των εργασιών από οριοθετημένους διαδρόμους που θα υπάρχουν με ευθύνη του αναδόχου. Επιπλέον, τα οχήματα και οι πεζοί θα ενημερώνονται με πληροφοριακές πινακίδες τόσο για την εκτέλεση έργων όσο και για το τμήμα της οδού που θα παραμένει κλειστό με ευθύνη και υποχρέωση του αναδόχου.

Εξέλιξη εργασιών αποκατάστασης πλακόστρωτων στην οδό Ερμού στη Μυτιλήνη

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο