Συμμετοχή του Δήμου Δυτικής Λέσβου στη δράση «Let’s do it Greece 2024»

Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου μέσω των Αντιδημαρχιών Νεολαίας & Εθελοντισμού, Κλιματικής Προστασίας & Καθαριότητας και Πρασίνου και σε συνεργασία με το Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λέσβου, συμμετέχει για πρώτη φορά στην πανελλήνια δράση «Let’s do it Greece» και ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου, καλεί τις τοπικές κοινότητες, τους φορείς, τους συλλόγους, τις εθελοντικές ομάδες και τα σχολεία του Δήμου μας να δηλώσουν συμμετοχή οργανώνοντας την δική τους δράση καθαριότητας σε αλσύλλια, δασικές περιοχές, παραλίες, λιμάνια ή όπου θεωρούν ότι υπάρχει ανάγκη καθαρισμού και καλλωπισμού της περιοχής τους.

«Ας γίνουμε κι εμείς ένας κρίκος στην αλυσίδα προστασίας του περιβάλλοντος»

Στο μήνυμά τους οι Αντιδήμαρχοι Αθλητισμού – Νεολαίας και Αθλητισμού Αλέξανδρος Ροδίτης, Καθαριότητας –Ανακύκλωσης και Πρασίνου Ανδρέας Αξής και Τουριστικής Ανάπτυξης – Εξωστρέφειας και Πρασίνου Αφροδίτη Βατή καλούν τους πολίτες την Κυριακή 14 Απριλίου, να αναλάβουμε όλοι μαζί ταυτόχρονη εθελοντική δράση με όλη την Ελλάδα, καθαρίζοντας και φροντίζοντας τα δάση, τα άλση και τους χώρους πρασίνου των περιοχών μας.

«Let’s do it Greece 2024» | Καθαρίζουμε τα δάση σε όλη την Ελλάδα την Κυριακή 14 Απριλίου

Λίγα λόγια για τη δράση

Η μεγάλη επιστροφή του Let’s do it Greece, είναι γεγονός! Η εθελοντική δράση που από το 2012 αγκαλιάστηκε σε όλη την Ελλάδα, από μια παρέα νέων παιδιών, επιστρέφει δυναμικά με μια νέα αποστολή. Να ενώσει ξανά, μέσα σε μία ημέρα, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, σε ταυτόχρονες εθελοντικές δράσεις καθαρισμού των δασών της χώρας μας, απομακρύνοντας όσο μεγαλύτερες ποσότητες σκουπιδιών και δημιουργώντας μια μεγάλη ασπίδα προστασίας ενόψει της φετινής αντιπυρικής περιόδου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο