Αναβάθμιση της Καρδιολογικής Κλινικής του Βοστάνειου Νοσοκομείου | (ΒΙΝΤΕΟ)

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τους κατοίκους του νησιού μας ότι σήμερα Τρίτη 12.3.2024 η Καρδιολογική κλινική του Βοστάνειου Νοσοκομείου στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους κατοίκους του νησιού μας και μετά από την εκπαίδευση ιατρού Καρδιολόγου στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, ξεκίνησε κατά τα πρότυπα των Νοσοκομειακών Μονάδων της Ηπειρωτικής Ελλάδας, τον έλεγχο και την ρύθμιση στους φέροντες βηματοδοτικών και απινιδωτικών συσκευών.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η παρακολούθηση βηματοδοτών στους κατοίκους του νησιού μας που φέρουν βηματοδοτική συσκευή συγκεκριμένης εταιρείας και πολύ σύντομα θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες εταιρείες όταν παραληφθούν οι αντίστοιχες συσκευές τους.

Στα πλαίσια της παραπάνω δράσης έγινε ενεργοποίηση της λειτουργίας του συστήματος Heart Connect το οποίο είναι εγκεκριμένο για χρήση και διαθέσιμο σε πλήθος νοσοκομειακών μονάδων στην Ευρώπη και στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή θα λειτουργήσει για πρώτη φόρα στο Νοσοκομείο του νησιού μας.

Τα πλεονεκτήματα του συγκεκριμένου λογισμικού είναι αδιαμφησβήτητα για νησιωτικές περιοχές δεδομένου ότι επιτρέπει την απομακρυσμένη παρακολούθηση ασθενών με σκοπό την εξυπηρέτηση των πολιτών που φέρουν βηματοδοτικές συσκευές σε απομακρυσμένες περιοχές χωρίς να απαιτείται η μετακίνησή τους σε μεγάλα αστικά κέντρα.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας με σκοπό την περαιτέρω βελτίωση και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας, προσφέροντας με ασφάλεια υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας προς τους κατοίκους του τόπου μας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο