Αποκριάτικη γιορτή για τα παιδιά της “ΚΥΨΕΛΗΣ” από το τοπικό τμήμα του Ερυθρού Σταυρού

Σήμερα Παρασκευή 15 Μαρτίου, το Περιφερειακό Τμήμα Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σε συνεργασία με το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας για Α.με.Α. “Η ΚΥΨΕΛΗ”, πραγματοποίησε αποκριάτικη γιορτή για τα παιδιά του Κέντρου στο χώρο τους.

Λόγω της ημέρας, τα παιδιά είχαν την χαρά, να χορέψουν και να τραγουδήσουν μαζί με τον μουσικό κ. Γαληνό Παναγιώτη, τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Μυτιλήνης κ. Βαλσαμίδη Θεόδωρο, τις Εθελόντριες Κοινωνικής Πρόνοιας του Τμήματος και την Κοινωνική Λειτουργό του Τμήματος κ. Μαρία Συμεού. Παράλληλα τα παιδιά του Κέντρου συμμετείχαν στο παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού.

Ο Πρόεδρος κ. Θεόδωρος Βαλσαμίδης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Τμήματος Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ευχαριστούν θερμά τον μουσικό κ. Γαληνό Παναγιώτη για την συμμετοχή του στην αποκριάτικη γιορτή και την Πρόεδρο του Μικτού Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας για Α.με.Α. “Η ΚΥΨΕΛΗ” κ. Βάνα Αλατερού για την άψογη συνεργασία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο