Κρήτη | Βίντεο ντοκουμέντο η στιγμή της έκρηξης της φωτοβολίδας στα χέρια του 33χρονου | (ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο από τη στιγμή του θανάτου του 33χρονου στην Κρήτη από έκρηξη φωτοβολίδας, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Στο εν λόγω οπτικό υλικό καταγράφεται μία μεγάλη λάμψη, ενδεικτικό του πόσο τρομακτική ήταν η έκρηξη της φωτοβολίδας με τα θλιβερά αποτελέσματα.

Η φωτοβολίδα κύλησε στην άκρη του δρόμου αναμμένη, αφήνοντας μέχρι και σήμερα τα σημάδια της στο σημείο αυτό. Ο νεαρός αρχικά τραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα, μεταφέρθηκε με τη βοήθεια των φίλων του λίγο πιο μακριά μέχρι να τον παραλάβει το ΕΚΑΒ.

Στο μεταξύ, παράλληλα με τον θρήνο που έχει απλωθεί στην Κρήτη, νωρίτερα ασκηθηκε ποινική δίωξη για κατοχή και χρήση ναυτικών φωτοβολίδων στους δύο φίλους του 33χρονου, παραπέμφθηκαν σε τακτική δικάσιμο στις 13 Μαΐου και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Η ιατροδικαστική εξέταση στο σώμα του άτυχου 33χρονου επιβεβαίωσε ότι η ληγμένη -σύμφωνα με τους δύο συλληφθέντες- φωτοβολίδα που εξερράγη στα χέρια του, προκάλεσε εκτεταμένες και ανεπανόρθωτες βλάβες στην κοιλιακή χώρα και το συκώτι του.

Η προανάκριση συνεχίζεται, με τις αστυνομικές αρχές να αναζητούν τον ιδιοκτήτη σκάφους που έδωσε, σύμφωνα με τους συλληφθέντες, τις φωτοβολίδες σε αυτούς, τον οποίο δεν έχουν κατονομάσει.

Πηγή : ertnews.gr / Ρεπορτάζ ΕΡΤNews: Νίκος Κοντορούσης

Αφήστε ένα σχόλιο