ΠΒΑ | Πρός δημοπράτηση ο δρόμος “Μεγαλοχώρι – Αγιάσος” και τα “Ιαματικά Λουτρά Θερμής”

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υπέγραψε σήμερα, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων Χρυσόστομου Χατζηκυριαζή και των Περιφερειακών Συμβούλων Άννυς Ανδρεάδου και Δέσποινας Καλβίνου, τις διακηρύσσεις ανοικτής διαδικασίας για την επιλογή αναδόχου κατασκευής των παρακάτω έργων:

Α) «ΕΠΙΣΚΕΥΗ/ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΘΕΡΜΗΣ, ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΝΑΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ», εκτιμώμενης αξίας 1.500.000,00 €.

Β) «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙΟΥ- ΑΓΙΑΣΟΥ», εκτιμώμενης αξίας 4.273.504,27 €.

Αμέσως μετά έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Προχωράμε στην δημοπράτηση δυο σημαντικότατων έργων τα οποία έχουν αναπτυξιακό χαρακτήρα. Ο δρόμος Μεγαλοχώρι – Αγιάσο ενώ είχε ανατεθεί σε εργοληπτική εταιρία και είχε ξεκινήσει, για τους δικούς της λόγους αυτή αποχώρησε και ξεκινήσαμε και πάλι την διαδικασία επαναδημοπράτησης. Το έργο θα γίνει όσα εμπόδια και αν μας βάλουν τα οποία  δεν τα βάζουν σε μας αλλά στους κατοίκους των δυο περιοχών που περιμένουν επί δεκαετίες να γίνει το έργο. Όσον αφορά τα Ιαματικά Λουτρά Θερμής είναι ένα έργο το οποίο σε συνδυασμό με την ανάπλαση του Σάρλιτζα την οποία δρομολογούμε, θα αλλάξουν ριζικά την εικόνα της ευρύτερης περιοχής».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο