Απαντήσεις για το Κτηματολόγιο και το πάρκινγκ στο λιμάνι ζητά ο Πανάγος Κουφέλος

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 1ης Απριλίου 2024 ετέθησαν από τη παράταξη μας, αρκετά ερωτήματα και παρεμβάσεις αλλά τα σημαντικότερα ήταν το θέμα του Κτηματολογίου και το θέμα των θέσεων πάρκινγκ εντός του λιμένα Μυτιλήνης.

Ειδικότερα, για το θέμα των εκκρεμοτήτων και των διορθώσεων του Κτηματολογίου ζητήθηκε ενημέρωση από τον κ. Χριστόφα για τις ενέργειες, στις οποίες έχει προβεί η Δημοτική Αρχή μέχρι στιγμής, προκειμένου να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα με την τ. Επιτροπή Κτηματολογίου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μυτιλήνης.

Για το, δε, ζήτημα της δωρεάν στάθμευσης στο πάρκινγκ του επιβατικού λιμένα Μυτιλήνης ρωτήθηκε ο κ. Χριστόφας για ποιο λόγο δεν γίνεται πράξη η προεκλογική του εξαγγελία για τη δωρεάν στάθμευση στο συγκεκριμένο χώρο, αφού μετά τις δηλώσεις του στις 29/2/2024, ένας μεγάλος αριθμός συνδημοτών μας, παραπλανήθηκε με αποτέλεσμα να βεβαιωθούν εις βάρος τους τα ανάλογα πρόστιμα.

Συγκεκριμένα στις 29-02-2024 δήλωσε: «Είναι ζήτημα ημερών να μπει τέλος στο επί πληρωμή παρκάρισμα στο πάρκινγκ του επιβατικού λιμανιού της Μυτιλήνης».

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά ο κ. Χριστόφας ακολούθησε τη συνήθη τακτική του να μην απαντά στις ερωτήσεις μας αποφεύγοντας να αναλάβει την ευθύνη των λεγόμενων του αλλά και των πράξεων του.

Προτιμά να εφαρμόζει παλαιοκομματικές και παρωχημένες τακτικές που ως άξονα έχουν να λειτουργεί εν κρυπτώ και να τάζει «λαγούς με πετραχείλια» στους συνδημότες μας, θεωρώντας ότι θα μπορέσει να κερδίσει χρόνο.

Επειδή, ως παράταξη προσπαθούμε να συμβάλουμε με όλες τις δυνάμεις μας ώστε οι συνδημότες μας να έχουν πλήρη ενημέρωση χωρίς ποτέ να λαϊκίσουμε
ζητάμε υπεύθυνες απαντήσεις από τον κ.Χριστόφα:

1) Τι σχέδιο υπάρχει από πλευράς Δήμου, για το θέμα των εκκρεμοτήτων και των διορθώσεων του Κτηματολογίου;
2) Θα γίνει πράξη η εξαγγελία για δωρεάν στάθμευση σε ΟΛΟ το πάρκινγκ του επιβατικού λιμένα ή τελικά μιλάμε για απελευθέρωση μερικών μόνο θέσεων;

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο