«Δωμάτιο αλληλεγγύης» στο Πλωμάρι | (AUDIO)

«Δωμάτιο αλληλεγγύης» δημιουργήθηκε στον πρώτο όροφο του κτιρίου του πρώην δημαρχείου στο Πλωμάρι για τους κατοίκους της περιοχής και των γύρω χωριών που έχουν ανάγκη. Μπορεί οποιοσδήποτε να αφήσει ή να πάρει κάτι, ενώ προτεραιότητα θα δίνεται στους πολίτες που αντιμετωπίζουν οικονομική δυσχέρεια.

Σε ανακοίνωσή της η δημοτική ενότητα Πλωμαρίου, τονίζει:

«Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε ότι σε χώρο του κτιρίου του Δημαρχείου Πλωμαρίου, στον πρώτο όροφο δημιουργήσαμε “δωμάτιο αλληλεγγύης”, όπου μπορείτε να φέρετε ρούχα ή άλλα αντικείμενα που δεν σας είναι πλέον χρήσιμα και τα οποία στο χώρο αυτό θα ταξινομούνται έτσι ώστε να δοθούν σε συμπολίτες μας οι οποίοι τα έχουν ανάγκη. Μπορεί οποιοσδήποτε να αφήσει ή να πάρει κάτι ενώ προτεραιότητα θα δίνεται στους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν οικονομική δυσχέρεια. Υπεύθυνη: Μυρσίνη Χαλδέζου τηλ. 6978531147»

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Πλωμαρίου Μιχάλης Τετώνης μίλησε στην ΕΡΤ Αιγαίου γι’ αυτή την προσπάθεια, ενώ απηύθυνε “ένα μεγάλο ευχαριστώ στις εθελόντριες Βάσω Μουτζούρη, Μυρσίνη Τζανή και Μυρσίνη Χαλδέζου, για τον καθαρισμό και την ωραιοποίηση του χώρου”.

Πηγή : ertnews.gr / Αναστασία Σπυριδάκη

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο