Επίσκεψη Π. Χριστόφα στην Αγιάσο για τα έργα της ΔΕΥΑΛ

Την Αγιάσο επισκέφτηκε το πρωί της Δευτέρας 8 Απριλίου ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΛ Παναγιώτη Βάλεση, τον γεωγραφικό Αντιδήμαρχο της Δ.Ε. Αγιάσου Λευτέρη Κοτσώνη και τους Δημοτικούς Συμβούλους Χρήστο Δαγιέλλη και Γιώργο Αλεξίου, παρουσία και του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αγιάσου Κώστα Ρούσσα.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε αυτοψία στο έργο κατασκευής του βιολογικού καθαρισμού του οικισμού, όπου εκπρόσωποι του αναδόχου παρουσία των επιβλεπόντων μηχανικών ενημέρωσαν τον Δήμαρχο, τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΛ και τους συνεργάτες τους για την εξέλιξη των εργασιών και το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσής τους.

Επιπλέον, στον χώρο του Δημαρχείου Αγιάσου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τον ανάδοχο του έργου «Συμπληρωματικά δίκτυα αποχέτευσης της Αγιάσου» η σύμβαση του οποίου υπεγράφη πρόσφατα, κατά την οποία συζητήθηκε μεταξύ άλλων το πλάνο εκτέλεσής του, ώστε αφενός να ολοκληρωθεί εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών, αφετέρου να διασφαλιστεί η μικρότερη δυνατή όχληση σε μια περίοδο, όπου αναμένεται μεγάλος αριθμός επισκεπτών στην περιοχή.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο