Σάμος | Συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Για τα αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών καθώς και της παράνομης κατοχής όπλων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος 3 ατόμων, τα οποία συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου.

Συγκεκριμένα, μετά από αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε οικίες των τριών συλληφθέντων, παρουσία δικαστικού λειτουργού και, με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν 9.589,33 γραμμάρια ακατέργαστη κάνναβη (χασίς),1.730,15 γραμμάρια κατεργασμένη κάνναβη σε μορφή σοκολάτας, μαχαίρια διαφόρων τύπων, ξίφος μήκους 90 εκατοστών, τσεκούρι, κυνηγετικό όπλο και φυσίγγιο, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, 136 σπόροι κάνναβης, 3 θρυμματοποιητές κάνναβης, συσκευή καπνίσματος κάνναβης, 2 ζευγάρια χειροπέδες, 4 κινητά τηλέφωνα και 115ευρώ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την πώληση των ποσοτήτων κάνναβης εκτιμάται ότι θα αποκόμιζαν χρηματικά ποσά τα οποία ξεπερνούν τις 140.000 ευρώ. Οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σάμου.

Πηγή : ertnews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο