Στην 8η θέση ο Μάνος Ορφανός του ΑΟ Αρισβαίου Καλλονής στον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος»

Με χιλιάδες δρομείς, συμπερίληψη και πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων με την παρουσία 17.000 δρομέων από 71 χώρες και πέντε ηπείρους έγραψε ιστορία ο 18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin.

Μεγάλος νικητής αναδείχτηκε ο γνωστός μας Φώτης Ζησιμοπούλος καθώς διέμενε για μερικά χρόνια στο νησί μας της Kasimis Training σε μια εντυπωσιακή κούρσα με 2 ώρες και 23 λεπτα.

Για ακόμα μια φορά σταθερός στις επιδόσεις του ο μαραθωνοδρόμος μας Μάνος Ορφανός και αυτος της Kasimis Training και αθλητής του συλλόγου Α.Ο. Αρισβαιου Καλλονής κατάφερε να πλασαριστεί στην πρώτη δεκάδα και συγκεκριμένα στην 8η θέση.

Και οι δύο αθλητές να διευκρινησουμε οτι ανήκουν στους Lesvos Runners και κατέχουν τους καλύτερους χρόνους που έχουν σημειώσει αθλητες από τη Λέσβο διαχρονικά στη αγωνισμα του Μαραθωνίου.

Πολυ καλές εμφανίσεις πέτυχε και η υπόλοιπη αποστολή από τη Λέσβο με αυτή του Διονύση Κουρκουμέλη του Αρισβαιου Καλλονής του Βενιαμίν της αποστολής που κατάφερε να σπάσει το φράγμα των 3 ωρών.

Προσωπικα ρεκόρ πέτυχαν ο Λάζαρος Δήμτσας, ο Νικόλαος Αθανάσης και ο Πέτρος Τζενεραλης.Σπουδαιες εμφανίσεις πέτυχαν και οι Θανάσης Κίζος καθώς και στα 5 και 10 χιλιόμετρα η Λεμονιά Άννα,Κατσιάνος Πάρης,Κατσάρα Νίκη, Σαγκινέτου Ευγενία, Στέλιος Κοπάνου και Κώστας Φωτίου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο