Δυτική Λέσβος | 4ο πακέτο στήριξης για τα νεογέννητα από το πρόγραμμα «Baby Kits 2024»

Παρουσία του Γενικού Διευθυντή της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» Κώστα Δήμτσα και του Διευθυντή του τοπικού καταστήματος της «Eurobank» στην Καλλονή κ. Χρυσόπουλου, πραγματοποιήθηκε η παράδοση του 4ου πακέτου του προγράμματος «Baby Kits» στο Δήμο Δυτικής Λέσβου.

Η παράδοση και παραλαβή έγινε παρουσία και πολλών δικαιούχων νέων ζευγαριών με παιδί του προγράμματος την περασμένη Πέμπτη στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής και συγκεκριμένα δόθηκαν 15 πακέτα στήριξης για βρέφη.

Παρούσα και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ζαχαρώ Ιωακείμ.

Υπενθυμίζεται ότι το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά διαχειρίζεται το Πρόγραμμα «Αντιμετωπίζοντας την Υπογεννητικότητα, Υλική Υποστήριξη των Νεογέννητων –Βρεφικά Πακέτα» (Baby Kits)» που υλοποιεί η οργάνωση «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» με την υποστήριξη της τράπεζας «ΕUROBANK» και έχει ως στόχο την παροχή Υλικής Υποστήριξης –Βρεφικών ΠΑΚΕΤΩΝ σε οικογένειες, με σκοπό την υποστήριξη των νεογέννητων.

Το πρόγραμμα αφορά αποκλειστικά κατοίκους του Δήμου Δυτικής Λέσβου και η συλλογή και υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών πραγματοποιείται στο Κέντρο Κοινότητας Δυτικής Λέσβου Με Παράρτημα Ρομά που βρίσκεται στο κτήριο του Δήμου απέναντι από την Μητρόπολη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο