Παρουσία Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου στην Ημερίδα για τον Ιαματικό Τουρισμό

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης το Σάββατο 20.04.2024 παρευρέθη και απεύθυνε χαιρετισμό στην Ημερίδα για τον Ιαματικό Τουρισμό που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Mythical Coast  από το Ελληνικό Συμβούλιο Τουρισμού Υγείας (Elitour) σε συνεργασία με το Παγκόσμιο Ιπποκράτειο Ινστιτούτο Ιατρών, υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και την οικονομική στήριξη της Περιφέρειας.

Ο Περιφερειάρχης στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στις προσπάθειες που καταβάλει η Περιφερειακή Αρχή για την αξιοποίηση των Ιαματικών Πηγών της Θερμής και στην διαδικασία η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, με έξι εταιρίες να έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον.  Έκανε επίσης  αναφορά  στο Σάρλιτζα όπου  η Περιφέρεια έχοντας να αντιμετωπίσει όπως τόνισε ένα πολύπλοκο γραφειοκρατικό πλαίσιο προχωρά την αξιοποίηση του και ήδη σημείωσε έχουν εκφράσει ενδιαφέρον δυο επιχειρηματικά σχέδια.

Την Κυριακή το πρωί ο Περιφερειάρχης «ξενάγησε» τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και πρώην Περιφερειάρχη Αττικής και τους συμμετέχοντες στο συνέδριο στο Σάρλιτζα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο