Έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τα νησιά του Β.Α. για τους τρίτεκνους | (AUDIO)

Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

50% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου διεκδικούσαν εδώ και 10 χρόνια και κατάφεραν να αποκτήσουν από 1η Απριλίου οι τρίτεκνοι της Λέσβου. «Προϋπόθεση να είναι σε ισχύ η νέα κάρτα τριτέκνου»,  όπως είπε στην ΕΡΤ Αιγαίου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Θανάσης Τσίγκας.

Η έκπτωση για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ίσχυε για άλλους προορισμούς όχι όμως και για τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου. Μετά όμως από συνάντηση του προέδρου του συλλόγου τριτέκνων και μελών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας με τον όμιλο Attica , που εξυπηρετεί τις ακτοπλοϊκές γραμμές στο Βόρειο Αιγαίου, επετεύχθη η διευκόλυνση αυτή στους τρίτεκνους. Καλύπτει όλα τα εισιτήρια, πλην τις λουξ θέσεις.

Οι τρίτεκνοι θα πρέπει να επικοινωνούν με τον σύλλογο τριτέκνων Λέσβου στο τηλ. 6936566249, για την έκδοση νέας κάρτας και για την  τακτοποίηση της ετήσιας συνδρομής τους. Στη Λέσβο υπάρχουν περί τις 800 οικογένειες τριτέκνων.  Ο σύλλογος της Λέσβου προς το παρόν θα καλύψει και τους τρίτεκνους της Λήμνου μέχρι να ξαναενεργοποιηθεί και εκεί σύλλογος. 

Πηγή : ertnews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο