Επίσκεψη στην ΚΥΨΕΛΗ από το Σμήνος Τοπικού Τμήματος Μυτιλήνης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού

Το Σμήνος του Τοπικού Τμήματος Μυτιλήνης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού πραγματοποίησε μια επίσκεψη στο Μικτό Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας (ΜΚΔΗΦ) ΑΜΕΑ Κυψέλη. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε μετά από προετοιμασία και αγάπη από τα μέλη του Σμήνους, που είχαν σκοπό να μοιραστούν στιγμές χαράς και αγάπης με τα παιδιά και το προσωπικό του Κέντρου. Το Σμήνος Τοπικού Τμήματος Μυτιλήνης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού: Επίσκεψη στο ΜΚΔΗΦ ΑΜΕΑ Κυψέλη

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, τα μέλη του Σμήνους πρόσφεραν γλυκά και χυμούς που αγόρασαν με τις οικονομίες τους, δείχνοντας την αγάπη και τη στήριξή τους προς τα παιδιά και το προσωπικό του Κέντρου. Η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη χαρά και ζεστασιά, καθώς η παρουσία τους έφερε χαμόγελα στα πρόσωπα όλων.

Επιπλέον, οι Οδηγοί ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Κέντρου, ενώ έκλεισαν ραντεβού για την επόμενη συνάντηση, δείχνοντας τη δέσμευσή τους για συνεχή στήριξη και συνεργασία.

Οι επισκέψεις στο ΜΚΔΗΦ ΑΜΕΑ Κυψέλη αποτελούν ένα μέρος των δράσεων που πραγματοποιεί το Σμήνος Μυτιλήνης, με σκοπό την προώθηση της κοινωνικής αλληλεγγύης και της ενίσχυσης των ανθρώπων που το έχουν ανάγκη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο