Υπογραφή σύμβασης για τον ηλεκτροφωτισμό προς την Αγ. Βαρβάρα και την ανάπλαση πάρκου στα Πάμφιλα

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΩΝΙΑΚΗ

Υπεγράφη από τον Δήμαρχο Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα και δημοσιεύτηκε η προκήρυξη για το έργο «Ηλεκτροφωτισμός οδού προς Αγία Βαρβάρα Δημοτικής Κοινότητας Παμφίλων», συνολικού προϋπολογισμού 117.000 ευρώ, το οποίο αφορά στην αντικατάσταση φωτιστικών με πλακέτα LED με σκοπό τον επαρκή φωτισμό του χώρου.

Το έργο χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους του Δήμου Μυτιλήνης και έχει προθεσμία εκτέλεσης τους 8 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης. Η προθεσμία υποβολής των προσφορών λήγει την Τρίτη 2 Ιουλίου 2024 στις 15:00.

Δημοσιεύτηκε η προκήρυξη για το έργο ανάπλασης – διαμόρφωσης περιβάλλοντα χώρου πάρκου «Παράδεισος» Παμφίλων

Υπεγράφη την Τρίτη 11 Ιουνίου από τον Δήμαρχο Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα και δημοσιεύτηκε η προκήρυξη για το έργο «Ανάπλαση – Διαμόρφωση Περιβάλλοντα Χώρου Πάρκου “Παράδεισος” Παμφίλων», συνολικού προϋπολογισμού 479.429,82 ευρώ.

Το έργο αφορά στη διαμόρφωση υποδομών πολιτιστικών δραστηριοτήτων εντός δημοτικού πάρκου έκτασης περίπου 1,5 στρέμματος στο κέντρο του οικισμού των Παμφίλων και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει εργασίες:

– δημιουργίας αμφιθεάτρου για υπαίθριες εκδηλώσεις

– κατασκευής πλακοστρώσεων, πέργκολας, παρτεριών, ραμπών για ΑμεΑ και χώρου στάθμευσης

– τοποθέτησης εξοπλισμού

– ηλεκτροφωτισμού

καθώς επίσης και μετατροπής υφιστάμενου κτιρίου σε κυλικείο.

Το έργο χρηματοδοτείται από το «Πράσινο Ταμείο» και από ίδιους πόρους του Δήμου Μυτιλήνης και έχει προθεσμία εκτέλεσης τους 12 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης. Η προθεσμία υποβολής των προσφορών λήγει τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024 στις 15:00.

Ο κ. Χριστόφας δήλωσε σχετικά: «Είμαστε περήφανοι καθώς ένα σημαντικό έργο για τον οικισμό των Παμφίλων μπαίνει με τη δημοπράτησή του σε τροχιά υλοποίησης. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να δημιουργούνται τέτοιες υποδομές στα χωριά του Δήμου μας, οι οποίες θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων σε αυτά. Συνεχίζουμε ώστε κατά τη διάρκεια της θητείας μας να έχουμε αντίστοιχες παρεμβάσεις σε όλη την έκταση του Δήμου Μυτιλήνης».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο