Λήμνος | Για πρώτη φορά το πρόγραμμα ψεκασμού δακοκτονίας παρουσία Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου

Στην Λήμνο βρίσκεται από χτες ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης πραγματοποιώντας επίσκεψη εργασίας, συνοδευόμενος από τους Αντιπεριφερειάρχες Αναστασία Αντωνέλη, Χρυσόστομο Χατζηκυριαζή και τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας Αριστόβουλο Ελευθερίου.

Σήμερα το πρωί ο Περιφερειάρχης παρακολούθησε την διαδικασία ψεκασμού του προγράμματος δακοκτονίας το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη από το Σάββατο και υλοποιείται για πρώτη φορά στην Λήμνο και ενημερώθηκε  για την πορεία της από τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργο Λαγουτάρη και τα στελέχη της υπηρεσίας.

Παρόντες επίσης ήταν ο Έπαρχος Λήμνου Απόστολος Κουτσογιάννης και ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικών Θεμάτων Λήμνου, Άγγελος Βλάττας Λαμπρινός.

Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

« Η Περιφερειακή αρχή έκανε δεκτό ένα χρόνιο  αίτημα των ελαιοπαραγωγών της Λήμνου  και υλοποιεί για πρώτη φορά στο νησί το πρόγραμμα δακοκτονίας στηρίζοντας τον πρωτογενή τομέα. Βρεθήκαμε σήμερα στην Λήμνο  με την αρμόδια Αντιπεριφερειάρχη κα. Αντωνέλλη και ενημερωθήκαμε για την διαδικασία την οποία παρακολουθήσαμε από κοντά. Ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης κ. Λαγουτάρης και τα στελέχη της Υπηρεσίας κάνουν εξαιρετική δουλειά και στην Λήμνο ».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο